Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5000 EVLER HASTANESİ, SMYO OLUYOR

  5000 Evler Çocuk

besbinevler_cocuk_hastanesi (1)

 

5000 Evler Çocuk ve Doğum Hastanesi olarak kullanılan ancak, KBÜ Araştırma ve Eğitim hastanesinin hizmete alınması ile tek kompleks üzerinde toplanılmasına karar verildiğinden, Şirinevlere taşınan  Doğum ve Çocuk servisinden boşalan binaya Fizik Tedavi ünitesi kurulması düşünülüyordu.

Hastanenin konumu ve tamamlayacı ünitelerinde olmayışı yüzünden Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin de planlaması üzerine eski adıyla 5000 evler Çocuk ve Doğum hastanesi KBÜ ( Karabük Üniversitesine) teslim ediliyor.

 

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ; 5000 EVLER ESKİ DOĞUM HASTANESİNİ,KBÜ SAĞLIK HİZMETLER YÜKSEK OKULU OLARAK KULLANMAK ÜZERE  İSTENİRSE AYNI BİNADA YİNE  FİZİK TEDAVİ HİZMETLERİNİ DE SÜRDÜRMEK KAYDI İLE BİR RESMİ YAZI İLE  RESMEN TALEBİNİ YAPTI.

Bu hafta içinde tamamen boşaltılmaya başlayan 5000 Evler’deki hastanenin  KBÜ SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEK OKULU olarak kullanılacak olması bölgede sevinçle karşılanırken binanın değerlendirilmesinin Okul olarak da hizmet verecek olması Mahalle halkı ve muhtarlar tarafından olumlu olarak değerlendirildi.

 

              Konuyla ilgili olarak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin bir açıklama yapacağı duyuruldu.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO