Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kara” İlimizde İleri Tetkik,Tanı Gerçekleştirilmektedir”

Karabük Kamu Hastaneler Birliği

Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Bugün Karabük Gündem haber sitemizin yayınladığı “Yine Tolu Hasta Taşımacılığı Başladı” haberimiz üzerine Karabük Valiliği Basın Halkla İlişkiler kanalı ile bir açıklama getirdi.

Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri  Opr.Dr İsmail Kara’nın konuyla ilgili olarak araştırma yaparız yaklaşımı ile Karabük’te sağlık sorunlarının hızla düzelmeye başladığı şu günlerde kurumların haberlerimiz üzerine duyarlı  davranışları kamuoyunda da taktirle karşılanırken bu tür ticarete dönük faaliyetlere hasta ve yakınlarının itibar göstermemeleri istendi.

 

genel sekreter

 

                      Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin haberimiz üzerine yayınladığı açıklama şu şekilde; 

 

www.karabukgundem.com adlı internet sitenizde 04.06.2014 tarihinde “Karabük’ün Bitmeyen Sağlık Sorunları Devam mı Ediyor” başlıklı haber metni ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması hâsıl olmuştur. Haberinizin aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda tekrar değerlendirilmesi hususunu rica ederiz.

         Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasıgeçici kabul sürecinde olup 10.04.2014 tarihinde tam olarak faaliyete geçmiştir. Bu tarihten itibaren gelinen süreç içersinde Karabüklü vatandaşlarımıza hak ettikleri en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek en büyük amacımızdır. Bu konuda da sağlık çalışanları özverili bir çalışma sergilemektedirler.

         Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinden son iki ay içinde üç hastamız daha önce belirlenen randevu tarihine göre İstanbul da bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine resmi sevkleri yapılmıştır.İlimizde ki tüm sağlık tesislerinden il dışına sevkler bölge dâhilinde (Bolu, Ankara, Zonguldak, Kastamonu ve Bartın) gerçekleştirmekte olup, bölge dışına alınan randevulara göre resmi sevkleri gönderilmektedir.

        Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olarak ilimiz dışına sevkleri en aza indirmekve il dışından gelecek hastaların sayısını artırarak bölgemizde sağlık alanında lider il olmak hedefimiz doğrultusunda çalışmalar yapılmakta, kısa ve orta vade planlamalarındabu hususlar dikkate alınmaktadır. İlimizdeki sağlık kuruluşları;ön tedavi, tetkik ve tanıların büyük bir kısmını gerçekleştirebilmektedir.

Haber içeriğinde bahsedilen; özel otobüslerle hastaların taşınarak tekrar geri getirilmesi ve bu şekilde hasta üzerinden rant sağlanmasına yönelik olarak, ilgili birimlerimize ulaşan herhangi bir bilgi, belge ve şikayet bulunmamakta olup, bu yönde bilgi belge ve şikayet intikal etmesi halinde İl Sağlık Müdürlüğüne süratle bildirilecektir.

       Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için dikkatli olmaları, tüm sağlık kuruluşlarımızda tetkik, tanı ve ön tedavilerinin yapıldığının bilinerek hareket edilmesi, bu ve benzeridurumlarla karşılaşıldığında ivedilikle Genel Sekreterliğimizin ilgili birimleri ile irtibata geçilmesi gerekliliği hususlarıKamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

                                                                         Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği

————-

1510676_687429037985130_3764993260824716617_n

Web Tasarım & SEO: Best4SEO