Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ceylan’dan Mesaj Var

Kalkınma Bakan Yardımcımız Mehmet

Kalkınma Bakan Yardımcımız Mehmet CEYLAN’ın Karabük İl Başkanı Sayın Ömer AYAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Sayın Özkan ÇETİNKAYA’nın görevlerinden ayrılmaları ile ilgili mesaj  yayımladı.

karabük Gündem Haber Merkezi

 

Ceylan yayımladığı mesajda şöyle dedi ;

 

Saygıdeğer Basın Mensupları

 

AK Parti Karabük İl Teşkilatımızın, yapmış oldukları istişare ve değerlendirmeler çerçevesinde Partimizde yeni bir yapılanmanın önünü açmak açısından, uzun süredir yürütmüş oldukları hizmet nöbetini devretmiş olduklarını öğrenmiş bulunmaktayım.

Karabük İl Başkanımız Sayın Ömer AYAR ve arkadaşları, Partimizin kuruluşundan beri her kademede hizmet etmiş, fedakârca çalışmış arkadaşlarımızdır. Öncelikle İl Başkanı Sayın Ömer AYAR kardeşimiz olmak üzere, tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve aynı gerekçelerle görevinden ayrılan İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Özkan ÇETİNKAYA’ya, gerek 30 Mart Seçimlerinde gerekse seçim dışı Parti faaliyetlerindeki gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kalbi teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu arkadaşlarımızın görevden ayrılması bir istifa değil, halkımıza ve Partimize hizmet yolunda bir nöbet değişimidir. Biliyoruz ki bu arkadaşlarımız, bundan sonraki Parti faaliyetlerinde de, halkımıza hizmet ve dava bilinci içinde yine eskiden olduğu gibi hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacaklardır.

Bu duygu ve düşünce içinde hizmet nöbetini devreden tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, nöbeti devralacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor, bu vesileyle tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO