Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD 78.Şubeyi Karabük’te Açtı

Müstakil Sanayici ve İşadamları

cats

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD)  Karabük’te  78. şubesini törenle açtı….

Açılışa Vali Orhan Alimoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Burhanettin Uysal, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak,KGİD Başkanı Osman Çetinkaya,Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç,çeşitli STK başkanları, İş adamları, muhtarlar ve gazeteciler genel merkez yöneticileri, daire müdürleri,  ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Açılış öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, : “MÜSİAD olarak yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızı 24 yıldır belirli bir ivme içerisinde sürdürüyoruz. Birkaç yıldır teşkilatlandırmamızı artıralım dedik. Bunun meyvelerini alıyoruz. Bugün yurt içinde 78 noktaya ulaşmış durumdayız. Biz her yerde olmak zorunda değiliz. Biz gittiğimiz yerlerde oranın benzer kuruluşları ile en başta Ticaret ve Sanayi Odaları dahil olmak üzere işbirliği içinde çalışmayı seven bir kuruluşuz.” dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ise;: “MÜSİAD, Türkiye’nin 24 yıllık süre içerisinde en hızlı gelişen sanayici ve işadamları derneklerinin başında geliyor. MÜSİAD’ın Karabük’te böyle bir şube açmış olması Karabüklüleri ve burada bulunan iş adamlarımızı memnun etti. Ciddi bir alaka var. MÜSİAD Karabük Şubesi Türkiye genelinde örnek bir şube haline gelecektir. Bu konuda bize bir görev düştüğünde hep birlikte hizmet edeceğimizi buradaki arkadaşlarımız bilir.” dedi.

Türkiye’den değişik ülkelere giden ürünlerin üzerinde “Made In Turkey” yazısını görmek isteyenlerin olduğunu, çünkü artık Türkiye’nin dünyada bir marka olduğunu belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti:”Türkiye buraya kolay gelmedi. Eğer Türkiye dünyada böyle saygın bir noktaya gelmişse bundan tabi ki en büyük pay halkımızındır, aziz milletimizindir. Onlar yapılan seçimlerde siyasi istikrarı tercih ettiler, bu siyasi istikrar ekonomik istikrarı getirdi.”

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’na kilit vurulmak üzereyken verilen desteklerle bugün kar eden bir kurum haline gelmesini anımsatan Şahin, içte ve dışta tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin iyi yolda olduğunu kaydetti.

 

Açılış sonrası Büyük kulüpte verilen yemekte ise yine yoğun bir katılım ile sinevizyon gösterimleri ile MÜSİAD tanıtımı yapıldı.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO