Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kütüphane Açılacak..!!

  YATIRIMLARI YILAN HİKAYELERİNE

 

YATIRIMLARI YILAN HİKAYELERİNE DÖNEN KARABÜK’ÜN, BELEDİYE TARAFINDAN BAKANLIK ADINA YAPTIĞI ÇARŞI MERKEZİNDE Kİ BİNA NİHAYET HİZMETE ALINACAK…!  ŞEKLİNDE İFADELER GELMEYE BAŞLADI..

YAPIMI  9  AY ÖNCE TAMAMLANAN ANCAK BEN YAPTIM SEN ÖDE SEN YAZI YAZDIN BEN YAZMADIM TARTIŞMALARI İÇİNDE SİYASİ MANEVRALAR ARASINDA AÇILMAYI BEKLEYEN İL KÜTÜPHANESİ İÇİN ŞİMDİLERDE ‘AÇILACAK ‘SÖYLEMLERİ KUVVETLENDİ. 

 

kütüphane

 

 

  KARABÜK NE ÇEKTİ İSE İŞ BİLMEZ

BÜROKRATLARINDAN YADA SİYASETİN

KUTUPLAŞMASINDAN ÇEKTİ.

 

 

Karabük Belediyesi tarafından Kültür Bakanlığının da katkıları ile PTT caddesinde yaptırılan ancak 9 aydır açılmayı bekleyen  İL KÜTÜPHANESİ Nihayet hizmete alınacak denmeye başladı…

 

Kültür Bakanlığı ile belediye arasında  yaratılan sıkıntılar nedeni ile hizmete açılmayan ve 9 aydır bekletilen binanın hizmete alınması için  için geri sayımın başlatıldığı belirtiliyor..

 

İl Kütüphanesi giriş  katındaki dükkanlar ihale usulü ile kiraya verildiği bu sorunun aşıldığı belirtilirken  İl Kütüphanesinin de bu binaya taşınma işlemlerine başladığı ifade edildi.

 

Edinilen bilgilere göre İl Kültür Müdürlüğünün Belediye Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler  sonrasında karşılıklı mutabakata varıldığı, hazırlanacak olan protokolün Kütüphaneler Genel Müdürlüğüne gönderileceği ve onay alınması ile birlikte binanın açılışının 2  ay içinde yapılabileceği ifade edildi.

 

Binanın üç katının Kütüphane olarak kullanılacağını, bir katının ise konferans salonu olacağı  belirtilirken konu uzmanları bu kezde imza protokolleri, olmadı kış geldi gibi bahenelerin üretileceğinden korkarak yine gecikmeler yaşanmasında Karabük güzel bir il kütüphanesine kavuşsun  şeklinde görüş beyan ediyorlar..

anigif

Web Tasarım & SEO: Best4SEO