Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör’den Basına Kutlama

Rektör Uysal  ‘Gazeteciler ve

Rektör Uysal  ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’

Kutlama Mesajı;

 

9.

 

Toplumun aydınlatılmasında kendisine büyük görevler düşen basınımız, üstlenmiş oldukları görevleri itibariyle topumun en önemli kurumlarından bir tanesidir.

 

Halkın gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimiz, Çağdaş demokrasilerde iletişimin en güçlü araçlarından olup, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan vazgeçilmez temel unsurların en başında gelmektedir. Bugün basın hürriyeti içerisinde görevlerini yerine getiren basımınız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı; bu vesile ile basında sansürün kaldırılışının 106. Yılı olması dolayısıyla daha da hassasiyet ve anlam kazanmaktadır.

 

İnsanların vazgeçemeyeceği en önemli unsurlardan birisi olan demokrasinin besin kaynağı durumunda ki özgür haberleşmeyi sağlayarak meslek çizgilerinden asla şaşmayan değerli basın mensuplarının ve basının her kademesinde görev yapan tüm emektarlarının; 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

 

 

Prof. Dr. Burhanettin Uysal

Rektör

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO