Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şirinevlerde YOL KAPATMAK Serbest..!

“Yol Kapanabilir…Kesilebilir…Keyfiyet Serbesttir..”   

“Yol Kapanabilir…Kesilebilir…Keyfiyet

Serbesttir..” 

89

 

 

Karabük’ün Şirinevler mahallesinde yapılan alt yapı çalışmaları ve inşaatlar yolları kapatıyor ve çevreye karşı duyarlılık konusunda dikkat edilmeden yapılan çalışmalar  vatandaşları üzüyor.   Bir yandan elektrik direklerinin yer altına alınması için yapılan çalışmalar özellikle Şirinevler Peyami Sefa Caddesini tamamen trafiğe kapatırken diğer yandan mahallenin ana yollara çıkan bağlantı yolları üzerinde ki inşaatların 3-4 saatlik  keyfi yol kapatmaları Vatandaşların tepkisini çekiyor.

YOLLAR KESİLİYOR,KAPATILIYOR

YETKİLİLER BAKIYOR !!

IMG_0371

Vatandaşlar bir yandan alt yapı çalışmaları var, çalışma yapan firma yada kurum her kimse bakıyoruz çevreye karşı duyarlılıkları yok, bölüm bölüm yapalım trafiğin akışını engellemeyelim, Allah korusun bir yangın çıksa,Ambulans ihtiyacı olsa  ne olacak ? sonra bakıyoruz bu alt yapı inşaatları haricinde inşaat yapan firmalar tuğla indiriyor, kamyon yolu kapatmış, Kardeşim nereden çıkacağız alt yol kapalı üst yol kapalı böylesi bir uygulama olur mu dediğimizde ise hiç bir yetkiliden ses çıkmıyor, Karabük Gündem olarak siz daha önce İnşaat firmaları yolları kum döküyorlar, inşaat malzemeleri koyuyorlar ve vurdumduymazlık içindeler diye haber yapmıştınız ne oldu Allah aşkına, bu şehrin sahibi yok mu, Belediye Başkanı, Valisi Siyasileri ne iş yapar” diyorlar.

Yolların gelişi güzel kapatılması, sorumluluk duyulmadan keyfiyetle kesilmesi, çevreye karşı duyulması gereken duyarlılığın olmaması vatandaşları üzerken, bir çoğunu da  kentin sahibi yok mu noktasında düşünceye sevk ediyor.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO