Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabükspor,KBÜ Ay Yıldız Stadyumunda İdmanını Yaptı

  Spor Toto Süper

 

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında 13 Eylül 2014 ‘de 

evinde İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nü konuk

edecek olan Kardemir Karabükspor maçın hazırlıklarına

Karabük Üniversitesinin dünyaca ünlü Ay Yıldızlı

Stadyumunda gerçekleştirdi.

 

cats

 

İdman öncesi basın toplantısında Karabük Üniversitesi ve Stadyumu ile ilgili açıklama yapan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: ‘Karabük’ün katma değerlerinin başında Kardemir, Karabük Üniv1.ersitesi ve Kardemir Karabükspor gelmektedir. Karabükspor’a bu imkanı sağladığı için başta Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir Spor kompleksi olmuş. Zaten bizler birbirimize bu şehirde yaşayan insanlar olarak birbirine destek olan birbirinin sırtına basmayan birbirine hep yardım eden insanlar grubuyuz. Onun için hem Karabük Üniversitesi’ne hem de Rektörümüze burada emeği geçen herkese bize böyle imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Bizde bu şehri elimizden geldiğince iyi temsil etmeye çalışıyoruz. Burada maç oynamak isteriz. Fakat bu Başkanımız ve Yönetim Kurulunun alacağı bir karar. Eğer öyle bir karar alırlarsa seve seve burada oynamayı isteriz. Burası da bizim şehrimiz ve bizim üniversitemiz.’ dedi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda futbolcular kuvvet çalışmasının ardından gruplar halinde koşu gerçekleştirdi.

Antrenman şut çalışması ile son bulurken Ay Yıldızlı Stadyumu beğenen Kardemir Karabükspor yöneticileri, Futbolcuları ve Teknik Heyeti beğenilerini dile getirdiler.

2.
Dünya’nın ilk ve tek Ay Yıldızlı Stadyumunda Kardemir Karabükspor’u misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal: ‘Kardemir Karabükspor’a başarılar diliyorum. Karabükspor Karabüklünün mutluluk kaynağı, hepimizi bir araya getiren takımımız. Karabük Üniversitesi’nde yapılan yatırımlar sadece Karabük Üniversitesi’nin değil, Karabük halkının hizmetindedir. Ay Yıldızlı Stadyumumuzda her zaman Kardemir Karabüksporumuzun hizmetindedir. Stadyumumuzun sadece üniversite öğrencilerimize yönelik olmadığını üniversitemize, kentimize ve ülkemize olan katkı da sağladığı bugün yapılan idman ile görmekteyiz. Stadyumumuz içerdiği mekânlar, işlevselliği ve çevresiyle birlikte ülkemizdeki stadyumlardan en dikkat çekici ve fark edilebilir olanıdır. Stadyumumuzu 7 gün 24 saat hizmet verecek şekilde tasarlayarak; ülkemizde ve dünyada benzeri olmayan bir stadyum olmasını sağladık. Avrupa Ligine katılma yolunda oynadığı maçlar ile bu sene tüm futbolseverlerin gönlünü kazanan Kardemir Karabüksporumuza bu hafta Ay Yıldızlı Stadyumumuzun uğur getirmesini temenni ediyor, uzun ve zorlu lig maratonunda da başarılar diliyorum.’ dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO