Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kafkas Galibiyete Rağmen Ne Dedi..!

Demoralize Rize karşısında, prese

Demoralize Rize karşısında, prese dayalı,yardımlaşmayı öne çıkaran takım oyununu oynayan ve çift forvet ile rakibinin üstüne korkmadan giden Karabükspor  karşılaşmadan 3 puanı 3 golle aldı.

 

Özlenen Karabükspor Sahnede…

IMG_0287

Çaykur Rizespor: 0 – Kardemir Karabükspor: 3

Stat: Yenişehir

Hakemler: Hüseyin Göçek, Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Koray Altınay, Giray Kaçar, Ali Adnan (Dk. 82 Tevfik Köse), Kıvanç Karakaş (Dk. 67 Holosko), Sylvestre, Murat Duruer (Dk. 46 Deniz Kadah), Engin Bekdemir, Ümit Korkmaz, Kweuke.

Kardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Emre Güngör, Mabiala, Tanju Kayhan, Hakan Özmert, Musa Çağıran, Viola (Dk. 88 Turgay Bahadır), Onur Ayık (Dk. 90 Murat Akça), Kumbela (Dk. 69 Aykut Akgün), Akpala.

Sarı kartlar: Dk. 35 Koray Altınay, Dk.70 Holosko) (Çaykur Rizespor) Dk. 11 Tanju Kayhan, Dk. 46 Viola, Dk.76 Musa Çağıran, Dk.78 Mabiala (Kardemir Karabükspor)

Goller: Dk. 17 Onur Ayık, Dk. 36 ve Dk. 85 Akpala (Kardemir Karabükspor)

17. dakikada sağ taraftan gelişen atakta Onur Ayık, topu ceza sahası içerisindeki Kumbela’nın önüne bıraktı. Bu futbolcunun pasında Onur Ayık yeniden topla buluşarak yerden düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

36. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Erdem Özgenç’in topu ceza sahası içerisine gönderdi. Ceza sahası içinde Kumbela’nın şutunda, kaleci Serkan Kırıntılı son anda müdahale ederek topu çelmeyi başardı. Kaleciden dönen topu iyi takip eden Joseph Akpala, altıpasın içinde dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.

85. dakikada Hakan Özmert’in sağ taraftan ceza sahası içerisine ortasında, Akpala’nın altı pas içerisinde kayarak müdahalesinde top filelere gitti: 3-0.

MAÇ SONU

Kafkas “Bizim için iyi bir moral oldu ama durumumuz iç açıcı değil.”

Karabrük spor teknik patronu Tolunay Kafkas “Bugün hucum ve defansta iyi işler yaptık, Kazandığımız için mutluyuz. Bu Oyuncularımızın başarısı.” diyerek önemli bir vurgu yaptı ” Bizim için iyi bir moral oldu ama durumumuz iç açıcı değil.”

Kafkas “Bundan sonraki maçlarda da iyi işler yapmalıyız..Maçtan sonra Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri  soyunma odasında bizi tebrik etti..40 yıllık hayatımda böyle şeyleri nadir görüyorum. Gerçekten bunlara ihtiyacımız var. Yedi yıldır Çaykur Rizespor iyi işler yapıyor. Bu tür yönetimlere sahip çıkılmalı” ifadesini kullandı.

Kafkas, haksız olan hiçbir şeyi istemediğinin altını çizerek ; “Eğer attığımız ikinci golün başlangıcında ofsayt varsa çok üzülürüm. Haksız olan hiçbir şeyi istemiyorum. Geçen hafta aleyhimize, bu hafta lehimize ise fark etmez. Hepsi önemli. Ben kendi lehime hiçbir şeyi haksız istemiyorum.Bizim için iyi bir moral oldu ama durumumuz iç açıcı değil.” dedi

Web Tasarım & SEO: Best4SEO