Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YOLBULAN VE EKİBİ ZİYARETLERE BAŞLADILAR

KARDEMİR KARABÜKSPORDA yeni göreve

KARDEMİR KARABÜKSPORDA yeni göreve başlayan  Yönetim Kurulu, Karabük Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Samit Tokmak ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Burhanettin Uysal’ı sonrası Belediye Başkanı Rafet Vergili’yı ve Karabük valisi İzzettin KÜÇÜK’ü makamında ziyaret etti.

 

Geleneksel hale gelen ve ilin yetkili birimlerine Yönetim Kurulu üylerini tanıştırmak için yapılan ziyaretlerde  Kulüp Başkanı  Mustafa Yolbulan yanı sıra   yönetim kurulu üyeleri  Ahmet Gölbek, Hakan Yılmaz, Murat Yolbulan, Ahmet Karabacak, Ziya Ünsal ve Volkan Türker hazır bulundular.

 

Kulübün yeniden yapılanması ve mali işler konusunda çok ciddi adımlar atıldığını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan şunları ifade etti: “ takımımızı Slovenya’ya kampa gönderdik ve takviyelerde bulunduk.  Takımı yeni sezona hazırlama anlamında işin büyük bir bölümünü hallettik. Belki bir iki transfer yapma durumumuz var. Biz de bu arada nezaket ziyaretlerinde bulunmak istedik.”

 

Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Karabük Üniversitesi’nin Kardemir Karabükspor’un yanında yer alacağını belirten Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Burhanetin Uysal yönetim kurulumuza yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Önümüzdeki sezona umutla baktıklarını belirten Karabük Valisi İzzettin Küçük mevcut yönetimin bize bu umudu verdiğini belirtirken yeni yönetim kurulumuzu da tebrik etti ve başarılar diledi.
Yeni yöneticiler hayırlı olsun dileklerini ileten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili  ise “takımımızın inşallah yeni yönetim kurulumuzla beraber daha iyi yerlere geleceğini umut ediyorum ” dedi.

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO