Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Başkan Göreve Başladı

  TSO Yönetim Kurulu

 

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan  Görevine  Başladı..

IMG_1705

Karabük Ticaret Sanayi odasında yapılan toplantı da, Oda Yönetim Kurulu üyeleri , TSO Meclis Başkanı Timürçin Saylar ve basın mensupları yer aldı.

 

TSO Yönetim kurulu başkanı Tuncay Özcan sayın basın mensupları,Sayın TSO meclis başkanım; ” Dün siyasi aktif kimliğimizi nihayetlendirirken samimiyetle beyan ettiğimiz  “Toprağının insanına hizmete vakfolmuş hayat” iddiası ve  kararlılığı bu gün yeni bir başlangıç ile farklı bir vücut bulmuştur. Pozisyonumuz sadece kurum ve konum değiştirmiştir. Bu günden itibaren daha evvel Yönetim Kurulu Üyeliği konumunda devam eden görevimiz bu gün itibarı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile sıfat değiştirmiştir. Değişmeyen ve asla değişmeyecek tek gerçek; hizmete devam anlayışımızdır.” diye başladığı konuşmasına şöyle devam etti.;

IMG_1724

“Beni bu ciddi sorumluluk ifade eden göreve uygun gören değerli kurul üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Odamızın kayıtlı bütün üyelerine ve bütün Karabük’e hizmete aynı heyecan ve azimle devam edeceğiz. Amacımız onların güvenine layık olmak ve devraldığımız bayrağı aynı sorumluluk bilinci ve liyakat ile taşıyabilmektir. Daha evvel Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında görev yapmış bütün değerli üye ve Başkanlarımıza hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük bir uyum ve gayretle mesai paylaştığım bütün yönetim kurulu üyelerimize, Meclis üyelerimize ve Değerli Meclis Başkanım Sayın Timurçin Saylar Bey’e çok teşekkür ediyorum.  Ayrıca aynı yönetim ve ekipte çalışmış olmaktan büyük onur duyduğum selefim Sayın Sedat Namal Bey’e yaptığı hizmetler, oda başkanlığı makamına kazandırdığı yeni vizyon ve bizlere refere ettiği yeni ufuklar için çok teşekkür ediyorum. Büyük projeler ve yeni Karabük vizyonunun devam eden hizmetlerinin takipçisi ve mihmandarı olmaya devam edeceğimizi samimiyet ve kararlılık ile ifade ediyoruz.

Değerli Arkadaşlar,

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra

büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız. Üreten Karabük ve gelişen kent vizyonumuz süreç içerisinde hayata geçirdiğimiz ve geliştirdiğimiz projeler ışığında  yeni ufuklar kazanacaktır. Çok çalışmak ve yeni projeler geliştirmek mecburiyetindeyiz. Zira bu şehir ve bu şehrin insanı her şeyin en güzelini hakediyor. Kurul arkadaşlarımızla beraber bu önemli görevi layıkı ile ifa edeceğimizi belirtir, katılımınız için teşekkür ederim.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO