Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadınlar Günü İçin Farklı Etkinlik..

8 Mart Dünya Kadınlar

1511119_1471445049766726_8543404433846792502_n

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ak parti İl Kadın Kolları   ‘ Bir Fidan Bir Ağaç Bir Ağaç Bir Hayat ‘ fidan dikme etkinliği düzenledi..

Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin Şirinevler kent park içinde hazırlık yaptığı Etkinliğe Karabük Milletvekili Osman Kahveci  ve Ak parti Milletvekili aday adaylarından Prof.Dr Burhanettin Uysal,  Serdar Akça , Cumhur Ünal ,Enver Malkoç  ve Hacer Ayan’ın da katıldıkları gözlendi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Uysal “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İl Kadın Kollarımızın düzenlediği ‘ Bir Fidan Bir Ağaç Bir Ağaç Bir Hayat ‘ fidan dikme etkinliğine katıldık. Böyle bir günde böyle anlamlı bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturan Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliğe katkı ve katılım sağlayan başta Milletvekilimiz Osman Kahveci olmak üzere Parti Teşkilatımıza ve herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi..

AK parti Kadın Kolları Başkanı AV. HÜLYA UĞUR KOCAKAVAK  İse ;

“Kadınlar olarak bir kez daha “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde her alanda eşitlik istediğimizi, daha mutlu ve güvenli hayatlar özlediğimizi dile getiriyoruz…Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadınlarımız; kimi zorluklar yaşıyor, fırsat eşitsizlikleri ve ayrımcılıkla karşı karşıya kalabiliyor. Bu sorunların aşılması için biz kadınlar hep birlikte ortak bir duruş geliştirmeli ve birbirimizin hakkına, hukukuna, özgürlüklerine sahip çıkmalıyız. Biz kadınların en büyük arzusu, huzurlu, kardeşliğin ve dostluğun hakim olduğu bir ülkede hatta dünyada yaşamaktır. 4 milyonu aşan üye sayısı ile Dünya’nın en büyük kadın sivil toplum örgütlerinin başında gelen AK Parti Kadın Kolları; istediğimiz şartların oluşmasında en büyük sorumluluk ve görevin kendisine düştüğünün bilincinde hareket etmektedir.  Girdiği her seçimde milletimizin teveccühü ile zafer kazanan AK Parti kadroları; iktidarı boyunca, kadın-erkek fırsat eşitliği, kadın haklarının korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve kadınların istihdamıyla ilgili çok önemli yasal düzenlemeler yaptı. Aile içi şiddetin, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin, cinayetlerin ülkemizin gündeminden tamamen çıkması birinci önceliğimiz oldu. Genç kızlarımızın okumasının önünde engel teşkil eden yasakçı zihniyetle mücadele etti. Okullarımızda, kamu dairelerimizde ve TBMM’sinde artık kadınlarımız tercihlerinden ötürü ayrımcılığa maruz kalmıyor.  Eğitim imkânlarını artırarak, ekonomik yaşamdaki konumlarımızı güçlendirerek, siyasette aktif katılım sağlayarak ve kadına yönelik şiddeti engelleyerek; adalet ve eşdeğerliği sağlayarak toplumsal mutluluğu yakalayacağımıza inanıyoruz. Bilim, siyaset, eğitim, kültür sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atmış, ülkemizde ve yurt dışında adından saygıyla söz edilen kadınlarımızla hepimiz gurur duyuyoruz.  Geçmişimizde rolü büyük olan kadınlarımızın, sevgiyi yüceltip, adaleti esas alarak ülkemizin geleceğine de damga vuracağına tüm kalbim ile inanıyor; 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO