Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD İlk Genel Kurulunu Yaptı

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulunda oy birliği ile kurucu Başkan Ahmet Nur başkanlığında devam kararı alındı.

Gerçekleşen ilk genel kurula AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, MÜSİAD Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı, Genel Merkez Yöneticileri, MÜSİAD Kastamonu ile Karadeniz Ereğli Şube Başkanları ile üyeleri ve , TSO Başkanı Tuncay Özcan, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar katıldı.

ahmet nur

Genel kurulda konuşan kurucu Başkan Ahmet Nur, MÜSİAD ın Karabük’ te büyüyüp güçlenmesi için bir amacı olması gerekiyordu, O amaçta; ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Karabük’ümüzün tüm dinamikleri ile el ele gönül gönüle vererek ortak aklı ön plana çıkartıp bölgenin ülke ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak, bu güzel kentimizi ülkemizdeki marka şehirlerle yarışır hale getirmektir açıklaması ile başladığı konuşmasına şöyle devam etti; ”   ’Kamu yararına Dernek Statüsüne ‘ sahip güçlü bir Sivil Toplum Örgütü olan MÜSİAD çatısı altında toplanmış bulunmaktayız…Karabük’ün daha büyük adımlar atması, daha büyük hedeflere ulaşması müşterek bir çalışmayı gerektirir.. Bu çalışma şehrin tüm dinamikleriyle beraber sanayici ve iş adamlarının da birlikte çalışmayı kendisine bir görev tayin etmesiyle başlar. MÜSİAD bir misyonu ve değerleri olan bir dernektir. Sadece iş adamlarının bir araya geldikleri sıradan bir dernek değildir. MÜSİAD çatısı altında Karabük’te yaşayan tüm sanayici ve işadamlarını bu çatı altında birleşmeye çağırıyorum.”

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, MÜSİAD’ın Karabük’te kurulmasına öncülük edenlere teşekkür ederek, “ Türkiye’nin büyümesinden, demokrasinin yerleşmesinde bazı sivil toplum örgütlerinin duruşu hepimizi üzdü. Ama MÜSİAD farklı. MÜSİAD milletin içinden doğmuş ve milletin değerleri ile barışık bir sivil toplum örgütü. Ülkenin kalkınmasında devlet alt yatırımları yapar ama, esas, istihdam, ihracat hep işadamlarımızın omzunda büyüyüp gelişir. MÜSAİD Türkiye’de çığ gibi büyüyen ve güçlü bir yumruk olma noktasında hızla gelişiyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından MÜSİAD Karabük şubesi için yönetim kurulu üyeliklerine, Ahmet Nur, Remzi Özçelik, Cengiz Ünal, Vedat Namal, Ahmet Şahin, Hasan Erdemoğlu, Sebati Keskin, Suat Aksu, İsa Akgün ve Ayhan Duru,

Denetleme Kuruluna; İsmail Sürmen, Adem Karataş ve Ali Kaya oy birliği ile seçildiler…

Web Tasarım & SEO: Best4SEO