Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİDE SONBAHAR HAZIRLIKLARI

      AK

 

 

 

AK Parti’de bazı bakanların belediye başkanlığına aday gösterilecek olması nedeniyle sonbaharda kabine revizyonu yapılacağı konuşuluyor.

 

 

 

AK PARTİ SONBAHAR

REVİZYONUNA HAZIRLANIYOR

 

 

 

2014 yerel seçimleri hazırlıkları için siyasi partilerde  SONBAHAR hareketlenmesi gözlemleniyor.

Elindeki kaleleri kaptırmak istemeyen ve Karabük gibi bir çok önemli stratejik ilerlide tekrar kazanmak isteyen AK Parti   yönetiminin, bazı bakanlarını ve milletvekillerini 3 dönem dolduğu için   belediye başkanlıklarına  aday gösterileceği iddiası ile  sonbaharda kabine revizyonu yapacağı belirtiliyor.

 

AK Partinin 12.yıldönümü kutlamaları için Çarşamba akşamı Tüccarlar kooperatifi toplantı salonda bir etkinlik düzenleyen Karabük il teşkilatlarının da bölge belediye başkanlıkları ile ilgili ilk sinyalleri vereceği konuşuluyor.

Demokratikleşme Paketini  Başbakan ERDOĞAN’A sunulduğunu  ifade eden AK Partiye yakın kaynaklar incelemelerin yapıldığını y son halini aldığında İl başkanlıklarına birer yazı ile bildirileceği öğrenilirken haftaya paketle ilgili adımların atılması ve paketin açıklanması bekleniyor.

 

Hükümetin demokratikleşme paketi nedeniyle  TBMM inde  17 Eylül’de olağanüstü toplayacağı belirtilirken 19 Ağustos’ta   AK Parti MYK  toplanacağı ve  demokratikleşme paketi ele alınacağı ifade ediliyor.

Erdoğan’ın  Bayram sabahı açıkladığı “şehir dışındaki çalışma ajandasında” yerel  seçimler için aday belirlemenin de olduğu öğrenildi.

Erdoğan’ın gelecek yıl yapılacak yerel  seçimler için bazı illerin adaylarını erken açıklayabileceği, bazı bakanları, “3 dönem üst üste vekil olanların bir dönem aday olamama” düzenlemesi nedeniyle belediye başkanlıkları adaylığına kaydırması bekleniyor.

Tüm bu çalışmalar ardından da  sonbaharda yeni bir kabine revizyonunun olabileceği varsayımı üzerinde durulurken Başbakan Erdoğan’ın bakanları özellikle büyükşehirler için düşünebileceği belirtiliyor.