Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vural “Biraz Sabırlı Olun”

Karabükspor TD Yılmaz Vural

IMG_3202

Karabükspor TD Yılmaz Vural ” Oyuncu insanı rezil de eder, vezir de.” Dedi

Haftalık Basın açıklamasında en az 7×3 21 puan hedeflediklerini açıklayan Vural” Benim hatamla bu takım düşmez” dedi.

Vural ;    “ Ben  buraya 13 maç çalışmaya geldim. Bu takım kümede düşse de 13 maçı bitirir gider. Biz buraya 4 maçlık gelmedik. Elimizde de sihirli değnek yok. Benim hatamla bu takım düşmez. Ne yapalım teslim mi olalım, bırakalım mı? 10 tane maç var. Bu 10 maçta 30 puan hedefim var. Ben bunu söylüyorum ama ne kadarını alıp ligde kalırsam o kadarı almaya bakarım. Bu takımın 7 maç kazanması adına elimizden geleni yapacağız.”  Dedi.

 Futbolda kesin konuşma diye bir şey yoktur  diyen Vural ; “ Niyet ve istek vardır ama sonuç olunca oynamadan bir şey kazanamıyorsunuz. Bir insanın eşi adamı rezil de eder, vezir de. Oyuncu da insanı rezil de eder, vezir de.” Diyerek futbolcularına gönderme yaptı.

 Öyle bir çizgideyiz ki, hiç telafisi olmayan maçlar oynayacağız” diyen Karabük spor TD Yılmaz Vural, “ Kalan 10 maçın 7’sini kazanma zorunluluğumuz var. 3 tane kaybetme hakkımız var ama bun da dışarıda oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş gibi ağır maçlarımız var. Kendi camiadan ricam, biraz sabırlı olun. Sonucu görelim, küçük de olsa bir şansımız var. Taraftarımız hala bize sabırla bakması ve davranması en büyük güvencemiz. “ açıklamalarında bulundu

Web Tasarım & SEO: Best4SEO