Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BRTV 20.Yaşını Kutladı

Karabük’ün ilk yerel televizyonu

Karabük’ün ilk yerel televizyonu olan ve Türksat 4/A uydusundan yayın yapan Bizim Radyo ve Televizyonunun 20. yaş günü düzenlenen bir kokteyl ile kutladı.

KRB_7507

 

Bizim Radyo ve Televizyonu yayın binasında gerçekleştirilen kokteyle, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

KRB_7497

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın açılış konuşmasının ardından söz alan Vali Yardımcısı Tarkan Keskin “Yerel Medyanın kurulması ve yaşatılması çok kolay değil, özellikle televizyon işi çok pahalı yatırımları gerektiren bir iş. Son birkaç gündür televizyonumuzu açtığımızda gelen net ve güzel görüntü ile BRTV’nin ulusal bir televizyon hüviyetine büründüğünü görüyoruz. Karabük Valiliği olarak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya nezdinde bütün BRTV ailesinin 20. yaş gününü kutluyor, nice başarılı 20 yıllar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya tarafından BRTV 20. yılı pastası kesildi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO