Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Polat’ın Kutlama Mesajı

    Karabük Üniversitesi

 

 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı;

BASİN

 

Emniyet Teşkilatımız Türkiye Cumhuriyeti’nin en eski ve köklü kurumlarından birisidir. Toplumda kamu düzeninin sağlanabilmesi, halkın güven ve huzur içerisinde yaşamını sürdürebilmesi, Emniyet Teşkilatı’nın  varlığını gerekli kılmıştır.

Asayiş ve güvenliğin sağlanmasında, temel hak ve hürriyetlerin yasalar çerçevesinde korunmasında, Halk ile Devlet arasındaki güven köprüsünün oluşturulmasında ve toplumda ki huzur ve barış ortamının devam ettirilmesinde polislerimiz kilit bir rolü üstlenmektedirler. Polislerimizin, üstlenmiş oldukları görevlerini büyük bir yurt sevgisi, azim ve fedakârlıkla yerine getirmelerinden, halkın huzur ve güvenliğinin teminatı olmalarından sevinç ve gurur duyuyoruz. Her koşul altında görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine inanıyorum.

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

      Prof. Dr. Refik Polat

           Rektör

Web Tasarım & SEO: Best4SEO