Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“11 Nisan Karabük İçin Milat Oldu”

Karabük Ticaret ve Sanayi

IMG_2982

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay ÖZCAN, Meclis Başkanı Timürçin Saylar ve TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  Erciyes Börek salonunda basın mensuplarıyla  bir araya geldi.

 

Özcan; ” Nasıl  Karabük için 3 Nisan Tarihi Karabük  Milat olarak biliniyorsa artık bunu yazın 11 Nisan tarihi de Endüstrileşme açısından Karabük’ün Milattır” dedi

6 aylık bir süre içerisinde Karabük Eskipazar İsmetpaşa bölgesi metal ve metal ürünleri organize sanayi bölgesi projesinde kat ettikleri yollar ile ilgili açıklamalarda bulunan TSO Başkanı  Özcan, bu anlamda tüm Yönetim Kurulu üyelerime, Meclis başkanımız ve aynı zamanda AK Parti İl Başkanı Timürçin Saylar’a, eski TSO başkanımız ve şimdi AK Parti Milletvekili adayı Sedat Namal’a, Karabük Milletvekili Osman Kahveci’ye ve değerli büyüğümüz M.Ali Şahin ‘e teşekkür ediyorum dedi.

IMG_2979ÖZCAN Eskipazar-İsmetpaşa metal ve metal ürünleri organize sanayi bölgesinin önemini 3 Nisan tarihi Karabük için milat ise 11 Nisan tarihi de endüstrileşme açısından milattır sözleri ile başladığı toplantıda ; “  Eskipazar belediyesi, İl özel idaresi,  TSO Başkanı olarak ben  ve Ak Parti il başkanımız ile birlikte  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız  Sayın Fikri IŞIK’I geçtiğimiz gün ziyaret ettik,  bu toplantı esnasında İsmetpaşa metal ve metal ürünleri organize sanayi bölgesinin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk, artık bu projenin hayata geçmesi için hiçbir sebep kalmadı,  kararlar  alındı,  birde şunu belirteyim  bu proje sadece Karabük için değil ,  Türkiye için çok önemli  bir projedir, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız da   bu projeye yeşil ışık yaktı, hatta bu konuda hazırlattığı dosyalar ile 3 saatten fazla bir görüşme yaptık, öncelikle Karabük’ümüze sonra Ülkemize hayırlı olsun. “  dedi.

Karabük TSO başkanı Tuncay ÖZCAN: ” Bu proje 4.600.000m2lik bir alan üzerine yapılıyor ve daha kullanılacak 22.000.000m2lik bir alan daha organize sanayi bölgesine dahil edilecek. Fakat 4.600.000m2’lik alan hazineye aittir diğer bölge için kamulaştırma ve hukuki süreç biraz zaman alacağından ilk önce hazineye ait olan bölgeyi bitirme girişimindeyiz. Bazı yerlerden proje küçültmüşler şeklinde duyumlar alıyorum, böyle bir şey yok biz bir an önce bu projeyi hayata geçirmek için çalışıyoruz ve şunu söyleyebilirim ki Eskipazar-İsmetpaşa İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projemiz bitmiştir. Tabi bunu etap etap düşünüyoruz ilk 1.etap olarak hayırlı olsun diyebiliriz” açıklamalarında bulundu

 Untitled-12

TSO Meclis Başkanı ve aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük İl Başkanı Timurçin SAYLAR’da ,  ” İsmetpaşa metal ve metal ürünleri organize sanayi bölgesinde asıl amaç yatırımcılardı. Karabük sanayicileri 1970’li yıllarda içeride değil dışarıda sanayi bölgesi kurmak istiyorlardı. İsmetpaşa bölgesine kurulmak istendi ama olmadı insanlar Gebzeye gidiyorlardı. Ama artık nihai sonuca yaklaşıyoruz. Sanayicilerimizi getirmek için yola girdik. Devletin eline yol haritasını verdik. Sayın Bakan Fikri IŞIK o bölgenin organize sanayi bölgesine ihtiyacı var dedi. Fakat bölgede bulunan derenin ıslahı gerektiğini ve bunu da bizlerin gerçekleştirmesi gerektiğini söyledi. En kısa zaman da derenin ıslahını yapacak birimin yazısını bakanlığa sunacağız.Bu proje sadece Karabük değil bir Türkiye ve Bölge projesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Bilgilerini verdi.

TSO Başkanı Tuncay ÖZCAN  ayrıca  bu konuda  Yurt İçi ve Yurt Dışından Yatırımcıları Karabük’te Ağırlayacağız diyerek ; ” Türkiye’nin 10, 20 yıllık geleceğine sanayi anlamında ışık tutacak bir projedir metal ve metal ürünleri ihtisas organize sanayi bölgesi… Proje ile ilgili olarak yakın zamanda yerli ve yabancı iş adamlarını, Dünya’nın önemli Ceo’larını Karabük’te ağırlyacağız. Bu gelişmeleri sizlerde göreceksiniz. Türkiye’de başka bir tane daha metal ve metal ürünleri üzerine ihtisas organize sanayi bölgesi yok filyos projesine de hayat verecek bir projedir bu. İsmetpaşa-Filyos hattıyla iki proje birbirine bağlanacak. 15-20 gün içerisinde de filyos projesi ile ilgili gelişmeler hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. “ ifadelerinde bulundu..

Web Tasarım & SEO: Best4SEO