Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜKSPOR FARKLI BAŞLADI

    KAFKAS “KASIMPAŞA

 

 

KAFKAS “KASIMPAŞA İYİ EKİP ,BİZ

KAZANDIK,ÖNEMLİ BİR GALİBİYET “

 

 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Kasımpaşa gibi iyi bir ekip karşısında kazanmak önemli” dedi.

 

IMG_1509

Kardemir DÇ Karabükspor TD Tolunay KAFKAS karşılaşma sonrası TFF talimatları gereği düzenlenen basın toplantısına futbolcuları ile birlikte katıldı.  Kısa ve öz konuşan KAFKAS , Kasımpaşa   galibiyeti ile  lige kazanarak başlamanın önemli olduğunu söyledi.

Maçta iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Kafkas,”Kasımpaşa gibi iyi bir ekip karşısında kazanmak önemli. Bizi bu mutlu etti ama lige nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. Çok tecrübeli oyuncuların yanına genç oyuncuları transfer ettik. Umarım takımımız ilerleyen haftalarda daha iyi olacak  “ dedi..

 

Forvette bu başta yıldızı pek parlamayan İlhan Parlak  ise , sezonun ilk maçının kendilerini için çok önemli olduğunu, lige iyi başlayıp iyi bitirmek istediklerini belirtirken  Lomana Lualua da ligi iyi bir başlangıç yaptıklarını, 3 puan almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bir basın mensubunun takla atmadın golden sonra diye esprili sorusuna ise  sezon başındayız daha çok goller atar taklalar atarız dedi.

 

 

BAŞKAN MUSTAFA YOLBULAN

ÇOK MUTLUYDU 

IMG_1476

 

Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa YOLBULAN oynanan oyundan ve skordan çok mutlu olduğunu kaydetti. Bizim için ortaya konulan mücadele azmi,inanç ve disiplin çok önemliydi bunları iyi çalışan takımımız ve iyi çalıştıran hocamızı gönülden kutluyorum bu galibiyeti hak ettiler dedi.

Mutluluğunu sık sık sosyal medyada dostları ile paylaşan Yolbulan ‘ı maç sonrası kulüp binasında futbolcuları tebrik ederek iyi başladık iyi devam etmeliyiz sizlere güveniyoruz mesajları verdi.

 

TEKNİK MENAJER   TARIK YURTTAŞ “ARI” GİBİ

IMG_1508

 

 

Kardemir Karabükspor da bu sene futbol şube sorumlusu yönetici sıfatı yerine profesyonelleşerek Teknik menajer sistemine geçildi ve bu iş içinde Karabüksporun eski futbolcu ve Teknik Direktörlüğünü yapan Tarık Yurttaş görevlendirildi. Yurttaş ilk resmi maçında deneyimleri ve olgun davranışları ile dikkat çekti.

 

 

 

 KARABÜKSPOR TAKIM OLMUŞ

 

IMG_1660

Kardemir DÇ Karabüksporda bu sezon disiplin üst seviye. Özellikle kulüp bünyesinde ki  yetkili personel ile düz personel yanı sıra stadyumda görev alan personel konusunda önemli düzeltmelere gidildi.

Yaklaşık 10-15 sezondur stadyumda görevli sayısı 60-70 civarında olurken bu karşılaşmada özellikle Yönetici Murat YOLBULAN’ında özverili çalışmaları neticesinde sayı %50 azaltıldı ve  oturdukları yerden görevli ücreti alanlar bu kez saf dışı bırakıldığı görüldü.

Karabükspor yönetimi bir dizi önlemleri çok ciddi ve profesyonelce alırken Futbol takımında da özellikle yedek kulübesi ve saha içinde ki oyuncuların her golden sonra yedek kulübesi önünde sevinç yumağı oluşturmaları ile kolej takımı havası içinde oldukları görüldü ve özellikle yaygın medya bu konuyu işledi.

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO