Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB’Dan EİOSB’Ye Destek..!

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ESKİPAZAR İHTİSAS

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN

ESKİPAZAR İHTİSAS OSB’YE TAM DESTEK

genel kurul

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı.Hisarcıklıoğlu, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız” dedi. Genel kurula,odamız Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,Meclis üyesi ve TOBB delegesi Ömer Yeğin,Meclis üyesi ve TOBB delegesi Sezgin Dıravacı katıldı.

TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’la yaptığı ikili görüşmede daha öncede VIII.Sanayi Şurasında gündeme getirdiğimiz Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ülkemiz açısından da önem arz eden Karabük’ün bu büyük projesine destek verdiğini ve yakından ilgilendiğini belirtti.

_DSC0012

Öte yandan Kosova Meclis Başkan Yardımcısı Enis Kervan,İş dünyası dayanışma derneği başkanı Feda Derviş ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti KTSO’yu ziyaret ederek tarihi ve kültürel geçmişi bir olan ülkelerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarette, ileriye yönelik çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

IMG_2302

Web Tasarım & SEO: Best4SEO