Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Ya CHP-MHP Koalisyonu Ya Erken Seçim”

CHP Karabük İl Başkanı

CHP Karabük İl Başkanı Av Erdoğan Dinçel, Merkez ve

Safranbolu İlçe Başkanları, Yöneticiler birlikte basın

açıklaması düzenlediler.

IMG_1484

7 Haziran seçimlerini yaptık ama tartışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Dinçel; ” İlk günlerde sizlerle olan sohbetlerimde şunu söylemiştim: 7 Haziran çözüm değildir. 7 Haziranın ertesi günü Türkiye erken seçimi konuşacak demiştim ve aynen de öyle oldu. Erken seçimi tartışıyoruz şu anda.” dedi.

ERKEN SEÇİM YOLDA 

Bayram kutlaması yanında gündem ile ilgili açıklamalar yapan Dinçel sözlerine şöyle devam etti; “Görülüyorki koalisyon çalışmalarından bir sonuç alınmayacak. Çünkü AKP ve başbakan ve cumhurbaşkanı türkiyede bir koalisyon kurulmasını istemiyor. Bu konuda iyi niyetli değiller.

IMG_1483
CHP ile bir gündem yaptılar görüşmelerinin iyi geçtiğini söylediler ama 1 gün sonra cumhurbaşkanı bunlarla iş yapılmaz gideceğimiz yer millettir. Sonuç çıkmazsa yine millete gidilir. Yine bağırmaya başladılar.Erken bir seçime yatırım yapıyor AKP. Daha sonra MHP ile yapılan görüşmenin sonunda koalisyonda yer almak istemediğini açıkladı. Hemen arkasından da CHP ile yapılan görüşmelerden sonuç yoksa MHP nin bir desteği olarak AKP’ye kaydığını göstermek demektir bu. MHP’nin AKP’ye desteği vardır. Cumhurbaşkanı koalisyonu kurun kuramazsanız gidilecek yer Millettir dedi. Sanki oyalamayı yapan kendileri değilmiş gibi suçu başkalarına atmaya başladılar.Bir ayı aşkın bir zaman geçti. Geç kalındı. Buna rağmen Başbakan yine ağırdan aldı. Bayram sonrası devam edileceğini ifade etti. Daha hiç bir şey ortada yokken Cumhurbaşkanı peşrev faslını bırakın yoksa millete gideriz demeye başladı. Biz MHP ile CHP koalisyonunu ya da erken seçimi istiyoruz ve hazırız. Kasım ayında yapılacak bir seçimde CHP tüm üyeleriyle seçime hazırdır. Başarıyla çıkacaktır bu inançtayız. Bu vesile ile tüm yöre halkının siz basın mensuplarının sevgili vatandaşlarımızın Ramazan bayramlarını kutluyoruz” 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO