Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabük’te Transfer Bitmiyor..!

Karabüksporda 2 İmza Tamam..

IMG-20150721-WA0003

Karabüksporda 2 İmza Tamam..

Kulüp eski manajeri Seyit İçgül tarafından Karabük’e getirilen Eskişehirspor kulübü formasi giyen defans oyuncusu Ergün Teber ve Gaziantep B.Bld.spor kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Köksal Yedek ile Hikmet Ferudun Tankut Tesislerinde bugün  gerçekleşen törenle 2’şer yıllık resmi sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Dün Başkan Hikmet Ferudun Tankut’a yakın kaynaklarca  sosyal medyadan yapılan açıklama ardından bugün kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada 2 isimle de 2 şer yıllık imzaların atıldığı duyuruldu.

Marius Alexe Karabükspor’da İddiası

marius_alexe_besiktasa_h17074Öte yandan transferlere yoğun bir şekilde devam eden Karabükspor  ara vermeden Süper Lig’e geri dönmek istiyor.  Karabükspor, PTT 1. Lig’de transferin en hızlı takımlarından biri olurken  en fazla transfer yapan takım olma özelliğini de elinde tutacak gibi.

Kırmızı-Mavililer için son iddia ise tam bir  bomba… Lige renk getirecek, taraftara heyecan verecek bir isim olarak lanse edilen  Marius Alexe.,  Hüseyin Kalpar yönetimindeki Karabükspor’u ateşlemeye geldi.

Dinamo Bükreş forması giyen Alexe ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edilirken transferin İstanbul’da tamamlandığı  belirtiliyor

Sol kanat ve forvet bölgelerinde görev yapan Rumen futbolcu daha önce Sassuolo forması giymişti. Edinilen bilgiye göre 25 yaşındaki futbolcunun birkaç güne kadar takımın yeni sezon hazırlıklarına katılması bekleniyor.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO