Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REKTÖR BASIN BAYRAMINI KUTLADI

KBÜ Rektörü Prof Dr

basin.

KBÜ Rektörü Prof Dr Refik Polat 24 Temmuz Basın Bayramı İle İlgili Olarak Mesaj Yayımladı.

Rektör Polat Mesajında;

“1908 yılında Meşrutiyetin ilanıyla, 24 Temmuz günü Türk basınında sansürün kaldırılışının 107. yıldönümüdür. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.

Toplumsal değerlere saygılı, kişisel, hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın demokrasilerin en büyük güvencesidir. Günümüzde hızla gelişen ve geniş bir alana ulaşabilen kitle iletişim araçlarıyla beraber etkinliği her geçen gün artan yazılı, görsel ve işitsel basın yaşadığımız dünyadaki ve ülkedeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak toplumu aydınlatmak, eksiklik ve aksaklıkları sorgulamak gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi önemli bir misyonu üstlenen, zor şartlarda büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan, toplumsal duyarlılık ve etik değerlere bağlılıkla görevlerini yerine getiren değerli basın mensuplarının ve basının her kademesinde görev yapan tüm emektarlarının, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO