Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARADAĞ AÇIKLAMA YAPTI

       

 

 

 

 

KARABÜK CHP si İl Başkanı Bayram KARADAĞ basın açıklaması yaparak Karabük Gündemini değerlendirdi.

 

 

 

 

CHP İL BAŞKANI BAYRAM KARADAĞ

” KARABÜK DEĞNEKSİZ KÖY DEĞİLDİR”

 

Öncelikle ;   30 Ağustos  ulusumuzu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. “ diyen ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan KARADAĞ  “Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen bazı güçler olacaktır. Ancak bu güçlere karşı 90 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı mücadeleyi verme karar ve azmindeyiz. Milletimizi bölmek isteyen teröre karşı hep birlikte, kardeşliğimizi koruyarak mücadele edeceğiz.”  Dedi.

Yüzyıllardır Emperyalist ülkelerin Topraklarında gözü olan bir coğrafyada yaşıyoruz  diyen KARADĞ basın toplantısında ; “Petrol gibi değerli bir madeni olan Kuzey Afrikadan Başlayarak Orta doğuda devam eden Şiddet olaylarını kınıyorum.Irak’tan başlayarak Libya,Mısır,Tunus,Ve suriyede devam eden ve yakın gelecektede İrana’a sıçrayacağı görünen şiddetin temeli Özgürlük değil Emperyalist Ülkelerin Petrolü kontrol etme Mücadelesidir.Bu Mücadele bugün bitmeyecek Emperyalizm devam ettiği sürece devam edecektir. “ dedi.

Kendi ülkemizde toplumsal olaylarda ölen Ali İsmaillere,Abdullah Cömert’lere kılı kıpırdamayanların Reyhanlıda ölenlere kılı kıpırdamayanların Mısırda ölen Rabia için Ağlamalarının takdirini kamuoyuna bırakıyorum diyerek son günlerde yaşan Rabia eylemlerine gönderme yapan KARADAĞ,” Ağlayacaksan Ali İsmail’lere de Abdullah Cömert’lere de Rabia yada Ağlayacaksın, Ali İsmail’leri de Abdullah Cömertleri de Rabia’yıda öldürmeyeceksin. Biz Sömürülen Eziyet çeken Her vatandaşımızın Acısını yüreğimizde Hissederken Mısırda Ölen Rabianın da acısını Yüreğimizde Hissediyoruz.” Dedi.

 

 KARABÜK GÜNDEMİ

CHP İL Başkanı KARADĞ,  “ Karabük’e son günlerde hızlı bir mülteci akını olduğunu görüyoruz.50 kişi 100 kişi gelecek derken bu mültecileri,n Karabük’ümüzün sosyal yapısına zarar vermesinden çekiniyoruz. Üniversitemiz Hızla Büyürken Karabük’ümüze kayıt olmak için bu senede ciddi sayıda öğrenci gelecek Bizlerde Geçen sene olduğu gibi Bize emanet olarak bırakılan bu öğrencilerin Atatürk İlkeleri ve Türkiye Cumhuriyeti değerlerinden Kopmadan Eğitimlerini tamamlamalı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” Açıklamasında bulunarak şöyle devam etti.

“ Bu Öğrencilerin Adrese dayalı Nakillerini Karabük’e almaları için bir çalışma başlatıyoruz.Sadece biz değil tüm Karabük’ü sevenlerin bu konuda çalışma yapmaları gerektiğini buradan ifade ediyoruz.”

 

TRAFİK SORUNU KARABÜK BASININDA NEDEN YER ALMADI ?

Karadağ basın açıklamasında  özellikle gecikmeli DSİ çalışmaları ve Trafik keşmekeşine dikkat çekerek  “Son Günlerde DSİ nin Özellikle dere yatakları üzerinde yaptıkları açma çalışmalarını halkımız zaman zaman mağdur olsa da olumlu karşılıyoruz . Ancak Araç çayının etrafında büyüyen ağaçlarında temizlenmesi Karabük’te yaşanması olası felaketleri önleme açısından önemli olduğu kanaatindeyiz.

Karayollarında meydana gelen tıkanma ve aksaklıklar ulusal medyaya konu olmaktadır. Geçmiş günlerde TBMM Gündemine İstanbul Milletvekilimiz Kadir Öğüt tarafından taşınmıştır.Karabük Basınında Bu  konunun yeterince yer almaması bizi üzmüştür. Trafik sorununu çözmek için yapılan Battı Çıktı ne yazık ki Sorunları azaltmamış aksine çoğaltmıştır.

Sağlık Ücretsiz Olacak diye sağlık devrimi yaptık diye yola çıkarken halkımıza yaptıkları yeni yeni ortaya çıkmaktadır. Özellikle Karabük’ün Şirinevler ve Devlet hastanesi gibi 2 hastanesi varken şimdi Nereye bağlı olduğu belli olmayan bir Tıp Fakültesi hastanesi yapılmaktadır.yapılan hastane son derece modern bir hastanedir yapanlara teşekkür ederken bu hastanenin Sağlık bakanlığına mı Üniversiteye mi bağlı olduğunu buradan sorguluyoruz.

Eleman alımını Sağlık bakanlığımı Üniversite mi yapacaktır.Normal şehir hastaneleri ücreti düşükken Üniversite hastanelerinde Muayene olma bedeli biraz daha yüksek olduğunun altını çizmek istiyoruz. Zonguldak  örneğinde olduğu gibi Hastanesi ile Üniversite Hastanesi mutlaka ayrı ayrı olmalıdır.” Dedi

 

İL ÖZEL İDAREYE DİKKAT !

 

İl Özel idaresinde olanları dikkatle izlemekteyiz diyen KARADAĞ bu konuda   “Karabük Değneksiz Köy değildir. Mutlaka Yapılanların Bir gün hesabı yargı önünde sorulacaktır.İl Özel İdareye ait araçla AKP ye üye olma vaadiyle kumanya dağıtılmasını unutmadık  Buna Göz yumanları da Unutmadık Bu İşten Aracı Kullanan şoförü emekli ederek kimse kurtulamaz Özel İdarenin Yaptığı adrese teslim ihaleleri okulların depreme dayanıklılık arttırma ihalelerini Onarım işlerini Köy yolları ihalelerini Köydes İhalelerini  Eş Dost Tanıdık ilişkisi ile ihale dağıtanlardan elbet bir gün hesap sorulacaktır.”  Diyerek İl Özel idaresi için çıkartılan spekülasyonlara dikkat çekti.

 

GENÇLİK MERKEZİ ve  DİĞER YATIRIMLAR NE OLDU ? 

Bayram Karadağ basın açıklamasının son bölümünde ise kentte ki yatırımlara dikkat çekerek “Emniyet Müdürlüğü Binası İhalesi ne olmuştur.

Milli eğitim Müdürlüğü binası ihalesi ne olmuştur.Karabük Valiliği Depreme dayanıklı mıdır. Değil midir. Gençlik merkezi Karabük’ e yapılacaktı Birileri engelledi, Öğlebeline yapılacaktı derken Şu an gençlik merkezinin durumu nedir. Gençlik merkezi unutulmuşmudur.? Karabük’ün çöp sorununu çözecek Geri dönüşüm tesisi hala bitirilememiştir. Sorun hala devam etmektedir. Karabük Geri dönüşüm tesisi ne zaman bitirilecektir.

Geri dönüşüm tesisini yapmakla yükümlü  Vakıf ne iş yapmaktadır.

Karabük’ ün Bir türlü bitirilemeyen stadyumu ne zaman bitirilecektir.Olimpik yüzme havuzu ne olmuştur. İktidarda iken her yaptıklarını doğru zannedenler yaptıkları yanlışların bedelini er geç vereceklerdir.

Karabük’ün sorunları  çözümsüz değildir, Sorunları çözebilecek yöneticiler İktidarda değildir.”  Dedi.

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO