Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MODERN HAL BİNAMIZDA OLDU

    Karabük Belediyesi

 

 

Karabük Belediyesi tarafından 12 Eylül 2012 tarihinde temeli atılan Sebze Meyve Hali açılışı törenle gerçekleştirildi.  Açılış törenine Vali İzzetin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Sebzeciler, Kasaplar Odası Başkanı Yaşar Kaplan Ve  Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile hal esnafı  katıldı.

 

 

MODERN HAL BİNAMIZDA OLDU 

 

ResimLERRR.. 090

 

Açılış konuşmasını yapan Hal komisyonu başkanı Mehmet Kara yaptı. Kara, Karabük Sebze Halinin 1980 yılında kurulduğunu, fakat şehrin büyümesi ile ihtiyaca cevap veremez konuma geldiğini söyledi. Yeni Halde Karabük Halkına en iyi en kaliteli hizmeti vereceklerini, halin sadece Karabük’e değil, çevre il ve ilçelere de hizmet vereceğini kaydeden Kara, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Sebzeciler ve kasaplar Odası Başkanı Yaşar Kaplan, Karabük Halinin 8 Ağustos 1981 yılından bu yana, 32 yıl 16 gün Karabük halkına Cuma Pazarındaki yerinde hizmet verdiğini söyledi ve “ Karabük’e yeni hal Binası yapım işi 2004 yılından bu yana Karabük gündemini meşgul ediyor. Bugüne nasipmiş. Belediye başkanımız projeleri içinde yer almamasına karşın, hal konusunu projeleri içine aldı. Yer arayışından sonra burada karar kıldık. Buranın olmayacağı yönünde söylemler olsa da, gerekli sağlık raporları alındıktan sonra halin buraya yapılmasına karar verildi. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Komisyoncular Derneğimiz de kuruldu. Dernek için Hal içinde yer tahsisi de yapıldı. Komisyoncular Derneği yönetimindeki tüm arkadaşlarımız genç” dedi.

bsk karpuzBelediye Başkanı Rafet Vergili ise, hal binasını zamanında yapıp teslim eden müteahhit firmaya ve emeği geçenlere teşekkür  ederek  “ Halimizde soğuk hava depoları da mevcut. Hal sadece Karabük’e değil. Bölgeye de hizmet verecek. 8 milyona mal oldu. İller Bankasına teşekkür ediyoruz. Bu projenin gerçekleşmesinde onlarında katkıları var, yani belediye-Devlet, Belediye hükümet işbirliği ile burası yapıldı. Milli Emlak’a da teşekkür ediyorum. Yer tahsisinde bize gereken desteği verdiler. Burası Karabük Halkının toptancı esnafına emaneti. Sizden beklentimiz Karabük halkına en iyi hizmeti vermeniz, ucuz meyve ve sebze temini. Başka bir beklentimiz yok” dedi

Son olarak söz alan Vali İzzetin Küçük ise, Karabük’te  neredeyse her ay bir açılış, bir temel atıldığını, buna herkesin gıpta ile baktığını belirterek “Toptancı esnafının rahatlaması, daha iyi mekanda hizmet vermesi sevindirici. Toptancı esnafımız rahatladı. Halin buraya taşınması ile birlikte SGK binası, ve İŞKUR binası oraya yapılacak. Bir taşla iki kuş denir ya, biz bir taşla sürüyü vurduk. Her ay bir açılış yada temel atıyoruz. Dışarıdakiler bizi takdir ediyorlar, hatta gıpta ile bakıyorlar. Karabük çok iyi bir ivme yakaladı. Bu ilde taş üstüne taş koyanlara omuz veriliyor. El üstünde tutuluyor. Önemli olan halka hizmet. İnsanların yüzünü güldürmek. Güzel bir hoş seda bırakabilmek. Toptancı esnafımız bundan böyle güzel bir mekanda hizmet verecek. Yeni Halimiz kentimize, halkımıza hayırlı olsun” dedi

 

Daha sonra dualarla açılış kurdelesi kesilirken, Vali İzzetin Küçük ve katılımcılar hep birlikte hal alanını gezdiler.Hal içinde Zabıta Müdürlüğü Hizmet Binası, komisyonculara ait birimler ve diğer sosyal donatılar bulunuyor.

ResimLERRR.. 105

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO