Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞAHİN NEREDEN ADAY OLACAK?

Karabük 24.Milletvekili ve Ak

Karabük 24.Milletvekili ve Ak parti kurucularından

halen partinin genel Başkan yardımcısı  M.Ali Şahin

İstanbul Fatih’den yada Karabük’ten aday olabilir..

 

130920140939403134806_2

Ben 5 dönemdir parlamentoda görev yapıyorum. Bunun 3 dönemi AK Parti’de geçti. açıklaması yapan Şahin adaylığı konusunda ” Biz bu 3 dönemi tüzüğümüze koyarken, yeni insanlar gelsin, gençler gelsin daha donanımlı insanlar siyasete katılsınlar ülkemize daha başarılı hizmetler yapsınlar diye koyduk. Ben bu kuralın tüzüğe konmasını destekleyenlerden bir tanesiydim.” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Şahin ; ” Sayın Başbakanımız bizim kişisel düşüncelerimize saygı gösteripak-partide-abiler-adaylik-basvurusu-yapmadi-13491 anlayışla karşılayacaktır.  26. dönem için adaylık başvurusunda bulunmadım. 25. dönem 1 Kasım’da bitmiş olacak, aslında bir engelimiz yok, 70’e yakın arkadaş olarak. Öyle bir düzenleme yaparsak, bu seçimler dolayısıyla 3 döneme takıldığı için hiç kimse aday adaylığı ya da adaylık başvurusunda bulunma hakkından mahrum kalmayacak. 3 döneme takılmış 25. dönemde aday adayı olamamış arkadaşlardan da müracaat edenler var. Bunun partimizde güç kaybına yol açacağını düşünmüyorum.” ifadelerinde bulunmuştu.

ŞAHİN İSTANBUL/FATİH YADA KARABÜK’TEN

ADAY !

AK Parti Ülke genelinde   1 Kasım seçimleri için yaklaşık 3 bin kişi aday adaylığı başvurusu yaparken 7 Haziran seçimlerindeki 6 bin 223 aday adayı başvurusu yapmıştı.Karabük’te ise aday adaylığı sayısında artış olurken 26.dönem milletvekilliği için 18 aday adayı başvuru yaptı.

Son günlerde Ak parti tabanında ve Karabük kamuoyunda sıkça sorulan M.Ali Şahin’in nereden aday olacağı sorusu ise 18 Eylül de belli olacak.

Parti içi kaynaklar ve kendisine yakın isimlere göre İstanbul Fatih yada Karabük adaylığını koyacak Şahin  25. dönem Milletvekili olmayarak 3 dönem sürecini tamamladığı için 26.dönem adaylığını koyacak.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO