Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞAHİN’DEN VALİYE SİTEM..!!

ŞAHİN, KARABÜK VALİSİNE TEPKİ

6

ŞAHİN, KARABÜK VALİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ VE

“SÖYLESEYDİNİZ TOPRAK YOL YAPTIM DİYE

GELMEZDİM.. YAPIN BU YOLU STABİLİZE VE TEKRAR

GELECEĞİM BURAYA” DİYEREK GÖZDAĞI VERDİ.

 

Karabük’ün Demirciler Köyüne ulaşımı sağlamak için bir başka  güzergahtan açılan yol çalışmasının tamamlandığı gerekçesi ile  hafta sonu hizmete açılması için çağrılan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, yolun toprak ve açılışa uygun olmadığını görünce konuşmasında “Ben dobra dobra konuşurum,bu yol hazır değil Vali bey buraya tekrar geleceğim,parayı bulun bulamıyorsanız bana söyleyin,böyle hizmet olmaz” diyerek tepkisini dile getirdi.

cats8Şahin açılış konuşmasında Vali ve Özel İdare birim yetkililerine tepki  göstererek “Bu yola çok ihtiyaç olduğu söylendi ama, bu  toprak  yoldan kışın ulaşım sağlanmaz, araba çıkmaz. Vali bey; söyleseydiniz ‘ bir kilometre yol yaptık, toprak yüzeyli’  diye  gelmezdim.” Dedi.

Köy yolunun açılışına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin,  Vali Orhan Alimoğlu başta olmak üzere İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım ve İl Genel Meclisi üyeleri, köy halkı katılmıştı.

IMG_3739Şahin yolun toprak zeminli  oluşuna ve göstermelik açılış programına kızdığını konuşmasını9ın her halinden belli ederken  “ Seçimden sonra yine geleceğim, bu yol stabilize olacak. Biz bunu hizmetten saymayız. Böyle  Hizmet mi olur? Biz iktidarımız döneminde 22 bin kilometre duble yol yaptık. Karabük’te 106 kilometre gurup yolunu asfalt yaptık. Demirciler Köyü yolu heyelan olduğu için programda olmadığı halde programa alınmış. Toprak yüzeyli bir yol olduğunu bilseydim gelmezdim.” Dedi.

 Ancak bu ziyaretim Demirceler Köyünün saygıdeğer hanımları ve  beyleri ile  selamlaşmama vesile oldu diyerek açılış için tepkisini bir daha koyan Şahin, “ Buraya  tekrar geleceğim. Bu yolu stabilize yapacaksınız, parasını bulun, bulamazsanız bana söyleyin. Ben dobra dobra konuşurum kimse bana alınmasın, gönül koymasın. Biz yaptığımız işe mükemmel yaparız. Kış gelmeden bu yol bitsin, burayı takip edeceğim ” diyerek de adeta Vali ve Özel idareye göz dağı verdi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO