Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAYLAR’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

SAYLAR “KARABÜK’TE VE ÜLKE

SAYLAR “KARABÜK’TE VE ÜLKE GENELİNDE HER YERDE OYLARIMIZI ARTIRARAK  İKTİDARA YÜRÜDÜK,ŞİMDİ TEK BAŞINA İKTİDARA TAŞIYAN HALKIMIZA HİZMET ZAMANI” DEDİ.

 

“FARK, HER YERDE FARK EDİLDİ”

 

DSC_0261

Seçim sonuçlarını değerlendiren Ak parti Karabük İl Başkanı Timürçin Saylar, “Ak Kadrolar olarak iyi çalıştık,Allah utandırmadı,Ülkenin bir çok yerinde  10 ile 20 puan arasında artış gösterdik. Karabük’te 2011 genel seçimlerde 81.839 oy alarak %57.91 ile iktidardaydık, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %64.57 lik bir oy oranı ile sesimizi duyurmuş, ardından 7 Haziran seçimlerinde %47.91 ile 67.540 oy alarak birinci parti olmamıza rağmen,  1 Kasıma tekrar seçim olunca halkımız bu sefer %60.53  rekor bir oran ve  86.994 oy ile istikrara evet demiştir. Karabük’te artış oranı  kesin olmayan seçim sonuçlarına göre ortalama %12 dolayındadır.. Türkiye geneline baktığımız da örneğin, Van ilinde,  10 puan arttırdık, Yine komşu İlimiz Zonguldak’ta 10 puan fark çıktı.CHP’nin kalesi Tekirdağ’da 6 puan artış tüm ülkenin dikkatini çekti, keza Şanlıurfa’daki 16 puanlık artış yine Bingöl’deki 17 puanlık artış bu Milletin ne kadar istikrara ve güvene susamış olduğunu gösteriyor. “ dedi

Saylar, “Bizim adaylarımız biri partimizin 2.adamı diğeri KBÜ’Nin kurucu Rektörüydü ve Karabük kimin ne yaptığını,yapacağını bilerek oy verdi, şimdi seçimler geride kaldı evet şimdi tek başına iktidara gelindi ve iş zamanı,tekrardan Vatanımıza,Milletimize,Türk siyasi hayatına,Karabük’ümüze hayırlar getirmesi dileklerimle tüm ak kadrolara ve Karabük halkına tekrar teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

DSC_0261

“YALANCI DEMİŞLERDİ”

İl Başkanı Saylar gazetecilerin seçimler öncesi yaptırılan anketler sonrası Belediye Başkanının kendilerini yalancı olarak itham etmesi konusunda sorulan soru üzerine ise şöyle dedi ; “Biz anketleri sizlerle paylaşmadık. Bizim anket sonuçlarımız elimizdeydi. Yüzde 61,5’te AK Parti çıkmıştı,  MHP yüzde 23,6, CHP yüzde 15 çıkıyordu. Bunu Belediye Başkanına da söylemiştim. Ancak, son 10 gün kala birçok değişebilir dedik. O zaman da söyledik. Son hafta 3-4 gün kala MHP’nin oyu yüzde 20 çıkmıştı zaten. Bunu da gördük. Çok profesyonel bir anket oldu bizim çalışmamız ve tuttu. Türkiye çapında da sürpriz bir sonuç çıkacağını da tahmin ediyorduk. Türkiye’deki vesayet grubunun yönlendirmesi ve algılamaları ile toplumu yönlendirmeye çalıştırlar ama en iyi karar milletimiz verir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Sandıktan çıkan her sonuç bizim başımızın tacıdır dedik hep. Biz zaten sandıktan 83 ile 87 bin civarında oy alacağımızı  tahmin ediyor, onu ifade ediyorduk oda doğrulandı ”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO