Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TİCARET KONGRESİ BAŞLADI

  KBÜ Artı Kariyer

 

0

KBÜ Artı Kariyer Kulübünün organizatörlüğünde Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencileri ve uluslararası ticarete yön veren iş adamlarını bir araya getiren, II. Uluslararası Ticaret Kongresine Rektör Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Kadir Öztürk, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, İŞKUR Karabük İl Müdürü Coşkun Güven ile Kardemir A.Ş. Genel Müdürü M. Uğur Yılmaz, yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Artı Kariyer Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Talha Dağ: “Hepiniz kongreye hoş geldiniz. Kulübümüz kurulduğu günden bugüne 50’den fazla program gerçekleştirerek, Üniversitemizi Ulusal ve Uluslararası alanda temsil etmeye çalışmaktadır. Düzenlediğimiz bu kongreyle biz gençler iş dünyası ile buluşma fırsatı yaratarak teorik ve pratik eğitimde kendimizi geliştiriyoruz. Ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacak gençler ile idealist girişimcileri buluşturmanın haklı gururunu bu etkinlik ile yaşıyoruz.” Diyerek açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

II. Uluslararası Ticaret Kongresi Organizasyon Başkanı Halit Enes Ünal: “Düzenlenen kongre geleneksel hale gelmiştir. Geçen seneki kongreye sağladığımız katkıdan dolayı bu sene bu organizasyonu gerçekleştirme şerefi bize nail oldu.” dedi.

C85A3367Prof. Dr. Refik Polat ise “Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrenci kulüplerine biz çok önem veriyoruz; çünkü yaptıkları organizasyonlarla bizleri gerçekten gururlandırıp duygulandırmaktadır. Öğrencilerimizin bu heyecanları Karabük Üniversitesi Rektörü olarak beni çok duygulandırıyor ve geleceğe ümitle bakmamı sağlıyor. Üniversitemizde geçen sene Bin 500’e yakın etkinlik ve organizasyon gerçekleştirildi. Bunların %90’ı öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Bundan sonraki yıllarda da böyle devam edeceğini ümit ediyorum. Biz her zaman bu konuda gençlerimizin yanındayız. Biz Ahi toplumundan gelen bir milletiz. 2023 vizyonunda da ilk 10 ekonomi arasında olmayı hedefleyen bir ülkeyiz.” İfadelerini kullandı

Kongrenin ilk gününde; Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü M. Uğur Yılmaz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Üniversite Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakim Aziz, Kariyer.net Etkinlik Yöneticisi Semih Gümüş, TÜGİAD Ege Şubesinin Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan, Mitsubishi Endüstriyel Otomasyon İş geliştirme Müdürü Cem Tolga Bizel konuşmacı oldular ve sunum sonlarında katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Kongrenin 2.gününde ise TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan, 2015 Türkiye Genç Girişimcilik Ödülü Sahibi Emre Ete, EXIMBANK Ankara Bölge Müdürü Elif Özil, Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, SİEMENS A.Ş.’den İlker Binyazar ve Devis’So Mühendislik Şirket Yöneticisi Selçuk Deveci sunum yapacaklar.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO