Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabükspor Kupa ve Lige Hazırlanıyor..

  Perşembe günü 12.00’de

IMG_4419

 

Perşembe günü 12.00’de Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Ziraat Türkiye Kupası C grubu 2.hafta maçında 1461 Trabzon ile karşılaşacak Karabükspor,  hazırlıklarına Çamlık sahasında gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.

25e8c3dc6d9993c35eae7b3fd08bc2f1Sportif direktör Levent Açıkgöz yönetiminde  gerçekleşen antrenmanda Adanaspor maçında oynayan futbolcular koşu yaparken diğer futbolcular aralarında pas çalışması ardından yarım sahada çift kale maç yaptılar.

Antrenmana ameliyat olan Muhammet Reis katılmazken; Ergün Teber ve Fatih Candan takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştığı görüldü..

Karabüksporun 199293 sezonunda Şampiyon olan kadrosunda yer alan ve bir sene sonra Kocaelispora taransfer olan,Karabüksporun alt yapılarından yetişen Levent Açıkgöz’ün takımın teknik sorumlusu olması Karabük spor camiasında olumlu karşılandı. Yüksel Aşkun, Özhan Maraton,Ergün Kantarcı haricinde Karabükspor formasını sonradan giyen Hasan Vezir ve Erdoğan Yılmaz gibi hocalardan sonra Karabükspor alt yapısından yetişmiş ve pro-lisanslı bir teknik adamın Karabüksporda teknik patron olması memnuniyet yarattı..

1649b8c8201b9a168708c146622689b6Açıkgöz ile devam edeceğiz şeklinde yöneticilerin açıklamaları da dikkatleri çekerken hafta sonu oynanacak olan Göztepe maçı içinde taraftara çağrı yapılmaya başlandı.

Levent Açıkgöz’ün yardımcısı Ekrem Tokatlı’nında alt yapılardan gelmesi olumlu değerlendirildi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO