Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uysal Diyarbakır’da İnceleme Yaptı

UYSAL:”BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ” AK

1 (1)

UYSAL:”BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ başkanlığındaki 20 kişilik heyet ile Diyarbakır’da incelemelerde bulunuyor.

Karabük, Manisa, Kocaeli, Konya ve Bursa Milletvekillerininde aralarında bulunduğu heyet Diyarbakır’ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren Sur İlçesi’nde incelemelerde bulunarak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Konuya ilişkin olarak açıklama yapan AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “ AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak PKK terörü sebebiyle zor durumda olan vatandaşlarımız için düzenlediğimiz yardım organizasyonu için Diyarbakır’dayız. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak Başkan ve Başkan Yardımcılarımızın tamamı buradayız. Konya, Kocaeli, Manisa, Antalya ve Bursa teşkilatlarımızın tertiplediği  sivil toplum organizasyonu olarak hazırlanan içerisinde battaniye, havlu, elektrik sobası, kuru bakliyat, çocuk maması ve çocuk bezi’nden oluşan 20.000 paketin bulunduğu TIR’lar bugün Sur, Cizre, Silopi ve Beytüşşebap’ta PKK terörünün yardıma muhtaç bıraktığı bölge insanımıza ulaştırdık.

Yaklaşık 20 kişilik heyet ile geldiğimiz Diyarbakır’da bir dizi ziyarette gerçekleştirdik. PKK’nın karne günü okula attıkları molotoflar ile yaralanan öğrencilerimizi hastanede ziyaret ettik. Ulu Camii’de Cuma namazımızı kılarak vatandaşlarımız ile hasbihal ettik. Evlerini PKK terörü ile terk etmek zorunda kalan ve devletimiz tarafından otele yerleştirilen ailelerimiz ile başka yerlerde yaşamak zorunda kalan ailelerimizi ziyaret ederek, sıkıntılarını paylaştık. AK Parti Sur ilçe teşkilatımızı, Sur Kaymakamlığımızı, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığımızı ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek bilgi aldık. Biz birlikte Türkiye’yiz. İnşallah bu bölgede yaşanan olumsuzluklar tez zamanda bitmiş olacak. Vatandaşlarımızın tüm zararları devletimiz tarafından karşılanacak ve şehirlerimizi yeniden inşaa edeceğiz.” dedi

Web Tasarım & SEO: Best4SEO