Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜK, ADANA’YI BEKLİYOR

  ADANA DEMİR Mİ?

 

ADANA DEMİR Mİ?  KARABÜK ÇELİK Mİ?  GELDİK’ ZURNANIN ZIRT’ DEDİĞİ YERE

BU MAÇI ALAN %80 GARANTİLER..

 

IMG_4075

 

Karabükspor bu hafta sonu Adanademir sporu konuk edecek. pazar saat 18.30 da Dr Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda karşılaşacak güneyin temsilcisi ile kuzeyin mavi ateşi bu karşılaşma öncesi tüm  stratejilerini galibiyet üzerine kuruyorlar.

 

Adanademirsporun hafta içinde teknik direktörünü değiştirmesinin, Karabüksor için önemli bir avantaj olduğunu belirten spor otoriteleri, Karabüksporun bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılması gerekmekte görüşünde birleşiyorlar.

 

PTT 1.Liginde 40 puanla liderliği elinde tutan Adanaspor bu hafta evinde Kayseri Erciyes sporu konuk ederken, Adana’nın bir diğer takımı demirspor Karabük deplasmanından bir puan olursa üç puan hesapları yapıyor.

 

KARABÜKSPOR  ÜÇ  PUANA KİTLENDİ

 

Şampiyonluk yolunda mutlaka rakiplerini geçmek zorunda olduklarını belirten Karabükspor başkanı Ferudun  Tankut, ” Altınordu karşısında 3 puan alıp haftaya lider girmek istemiştik ancak olmadı. Bir deplasman maçından daha galibiyet alamadık. Bu sorunu bir an önce çözmeliyiz.” Derken Adanademir karşısında mutlak üç puan almak istediklerini belirtti.

 

ADANA’DAN  TARAFTAR GELİYOR

Karabükspor taraftarının   sezonun  ilk kez  bir  maça önem verdiği gözlenirken, Adana demir spor taraftarının da bu maça özel ilgi göstererek Karabük’e geleceği öğrenildi.

 

TÜM GÖZLER ÜÇ MAÇTA OLACAK

Karabükspor – Adanademir spor maçının önemi kadar, Adanaspor – Kayseri Erciyes ve Alanya spor –Karşıyaka karşılaşmalarının da önemine değinen spor otoriteleri bu üç karşılaşmadan çıkacak sonuçlara göre ligde şampiyonluk için oynayacak takımlar  yüzde 80 belli olacak görüşünü de dile getiren spor otoriteleri Karabüksporun şanşı  yanında tecrübeli kadrosu ile ligi iyi takip etti budan sonrası çok daha önemli yüzüldü,yüzüldü kuyruğuna gelindi şimdi alınacak her puanın ayrı önemi var görüşlerini belirtirlerken,  Karabükspor-Adanademir karşısında favori takım, ilk maçta  1-3 gibi iki farkla deplasmanda mağlup ettiği takımı bu karşılaşmada da rahat geçecek görüşünü ifade ediyorlar.

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO