Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“KIYMETLERİNİ BİLMELİYİZ”

Başkan Vergili: “Yaşlılarımız Geleceğimize

Başkan Vergili: “Yaşlılarımız Geleceğimize Işık

Tutan Kaynaklardır”

 

12010540_10206830844763241_5386120617548959949_o

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Yaşlılık, insan hayatının kaçınılmaz bir sürecidir. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan kaynaklardır. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı kendilerinden esirgeyen bir toplumun güven ve huzur içinde olması mümkün değildir.

Yaşlılara sadece yılın belli günlerinde değil her zaman hürmet edilmesi ve ilgi gösterilmesi gerekir. Her fert, kendisinin de bir gün yaşlanacağının bilincinde olmalı, inanç, gelenek ve göreneklerimiz doğrultusunda yaşlılarımıza gereken saygıyı göstermelidir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, hepsini saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO