Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ANTLAŞMA TAMAM

Basın Mensupları da Medikar’ı

DSC_3040

Basın Mensupları da Medikar’ı tercih etti

“Sağlığa Uzanan Dost Eli” sloganı ilke yola çıkan Özel MedikarHastanesi  Karabük ve yöre halkına sağlık alanında kaliteli ve güvenilir hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle Karabük ilinde bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile görüşmeler yaparak, bu hizmet kalitesini daha çok kişilere iletmek için kurumsal antlaşmalar yapıyor.

Karabük’ün sesi olan medya çalışanlarını da düşünen Özel Medikar Hastanesi  Karabük Gazeteciler ve İletişim derneği  (KGİD) üyelerini kapsayan kurumsal antlaşma yaptı.

Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği başkanı Osman Çetinkaya “Daha evvel bir kurumsal antlaşmamız vardı. Sayın Genel Müdür/Başhekim Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu ile yaptığımız görüşme sonunda bu antlaşmayı yeniledik. Derneğimiz ve basın mensubu arkadaşlarımıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı başta Sayın Genel Müdür/Başhekim Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu olmak üzere tüm Medikar Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi

Genel Müdür/Başhekim Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu ise Karabük’ün sesi ve kulağı olan basın mensuplarına hastane olarak katkı sağlamaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Kurumsal antlaşma önümüzdeki günlerde hastanemizde düzenlenecek basın toplantısı ile imzalanacak.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO