Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KBÜ BAHAR ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık

3(12)

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri” ünlü şair, yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu’nun konuk olduğu imza günü ve şiir dinletisi ile başladı.

Karabük Üniversitesi, 29 Nisan Cuma gününe kadar sürecek olan “1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri” kapsamında birbirinden ünlü yazar ve şairleri konuk edecek. Programlarda ayrıca seminer, anma günü ve konser gibi çeşitli etkinlikler de yer alacak.

“1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri”nin üçüncü günü olan 20 Nisan’da ünlü şair, sunucu ve tiyatrocu İbrahim Sadri KBÜ’ye konuk olacak.

Kahraman Tazeoğlu ile şiir dinletisi ve imza günü

Karabük Üniversitesi “1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri” şair, yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu’nun şiir dinletisi ve imza günü etkinliği ile başladı. Üniversitenin Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşen etkinlikte Tazeoğlu kitaplarını okuyucuları için imzaladı.

Screenshot_5Ünlü şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, kitapları imzaladıktan sonra en sevilen şiirlerini seslendirerek dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Karabük Üniversitesi’ne 4 yıl önce de geldiğini hatırlatan Tazeoğlu “Bugün görüyorum ki Üniversite çok değişmiş, büyümüş ve gelişmiş. Bu etkinliklerin ilk konuğu ben olduğum için de çok mutluyum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gecenin sonunda konuk yazar, şair Kahraman Tazeoğlu’na katılımından dolayı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Bünyamin Gün tarafından çiçek takdim edildi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO