Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN VERGİLİ TGF’NU AĞIRLADI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vergili’ye Desteklerinden Dolayı Plaket Takdim Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilerle öğle yemeğinde buluştu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 51. Başkanlar Konseyi Toplantısının Karabük’te yapılması münasebetiyle, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Erdoğan ile , Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Yönetim Kurulu üyeleri  ve Karabük gazetecileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin verdiği öğle yemeğinde buluştular.

Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Vergili; “Öncelikle Karabük şehrimize hoş geldiniz. Böyle bir programda Karabük’ünde olması bizi son derece mutlu etti. Gittiğiniz yerlerde Karabük’le ilgili yaşadığınız olayları dostlarınıza mutlaka aktaracaksınız. Gazeteciler olarak her biriniz bir şehre hitap eden ve olanları anlatacak kişiler olma sebebiyle bizde Karabük’lü olarak büyük bir çoğunluğa ulaşma mutluluğu içerisindeyiz. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Yemek sonrası TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO