Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SÖZEN’E FARKLI TEPKİ…!!

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI

safranbolu-1 (1)

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI AHMET SÖZEN AK PARTİDEN İHRAÇ EDİLMESİNE KARŞIN, AK PARTİNİN HER ETKİNLİĞİNDE MAKASI ELİNE ALIP HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ AÇILIŞLARDA BOY GÖSTERMESİNE PARTİ İÇİNDEN BÜYÜK TEPKİ OLUŞUYOR..


BUGÜN SAKEM AÇILIŞINDA VALİ ALİMOĞLU İLE BİRLİKTE BOY GÖSTEREN SÖZEN’E SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI TEPKİ GÖSTERİP ETKİNLİĞE KATILMADIĞI İDDİA EDİLİRKEN, İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR’IN DA BU OLAYA TEPKİ VERECEĞİ BELİRTİLİYOR..

 


safranbolu-2

 

AK Parti’den grup kararına uymadığı gerekçesi ile Genel Merkez MYK kararı ile ihraç edilen İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’in, Safranbolu Belediyesi’nin SAKEM Etkinlikleri içinde yer almasına AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya’nın tepkisi olduğu iddia ediliyor.


AK Parti’den ihraç edilen ve basın da AK Parti İl Başkanı ile teşkilatı ağır eleştiri getiren  Ahmet Sözen’in, Safranbolu Belediyesi’ne bağlı SAKEM’in  yıl sonu etkinliklerine ve Şube açılışına katılması AK Parti teşkilatları tarafından sorgulanmaya başlandı.


İl Başkanı Saylar’ın, geçtiğimiz günlerde bu konuda tüm parti teşkilatlarını uyarmasına rağmen, Sözen’in bu tür etkinliklere katılması gerginliği tırmandırırken İl Başkanı Timurçin Saylar’ın, son derece rahatsız olduğu iddia edildi.


AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar iki gündür Safranbolu’da süren SAKEM etkinliklerine ve açılışlarına Ahmet Sözen’in bulunmasından dolayı katılmadığı ifade edilirken, İl Teşkilatından da kimsenin bu etkinliklere katılmadığı da dikkat çekti.


Öte yandan eski İl Başkanı Ömer Ayar’ın da bu etkinliklere katıldığı gözlenirken, İl Başkanı ve teşkilat yöneticilerinin bulunmaması soru işaretleri oluşturdu.

 

safranbolu-1

İLÇE BAŞKANI KAYA ETKİNLİKLERE KATILMADI…
Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya ise dünkü etkinliğin ilk anlarında bulunurken etkinlikleri durum değerlendirmesi yaptığı, dün ve bu gün, gün boyu devam eden etkinliklerin hiçbirine katılmadığı dikkatleri çekti.
Ak parti içinde ki etkili kaynaklar, partinin ihraç ettiği birinin bu tip etkinliklerde yer almasının manidar olduğunu belirtmeleri dikkat çekerken, bu konuda daha radikal kararlar alınabileceği ifade ediliyor..

Web Tasarım & SEO: Best4SEO