Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜK’TE HAVA KİRLİLİĞİ YOK!

   Hava Kalitesi İzleme

 

 Hava Kalitesi İzleme İstasyonlarından alınan 2012 ve 2013 yılı kış sezonunda hava kalitesi verileri ve hava kalitesi değerlendirmesine göre Karabük 81 İl içerisinde düşük kirlilik potansiyeli bulunan 21 İl arasında yer aldı.

 

 

 

 

 

 Karabük Hava Kirliliği Düşük 21 İl İçerisinde!

 

 

 

Konu ile ilgili olarak Karabük Valiliği kanalı ile bir açıklama yapan Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç “Sayın Bakanımız Erdoğan BAYRAKTAR imzası ile yayımlanan 2013/37 sayılı Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Genelgesinde; Hava Kalitesi İzleme İstasyonlarından alınan 2012 yılı ve 2013 yılı kış sezonunda (1 Ekim’den 31 Mart’a kadar) hava kalitesi verileri ve hava kalitesi değerlendirilmiştir. Bu değerlendirme sonucunda 81 İl içerisinde düşük kirlilik potansiyeli bulunan 21 İl belirlenmiştir. Bu İller arasında Karabük İlimiz de bulunmaktadır. Bu konuda Valiliğimizce yapılan denetimler ve çalışmalar meyve vermeye başlamış, Valiliğimizce (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) denetimler sıklaştırılarak alınması gerekli önlemler arttırılacak ve bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeyecektir.” dedi.

 

öte yandan, Çevre İl Müdürlüğünün Rt 9 İle ilgili Belediye Başkanlığına yazdığı yazı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Karabük Gündem konu ile ilgili http://karabukgundem.com/nedir-bu-rt9-meselesi.html   haberinde Rt 9 meselesi nedir, İddialar ne kadar doğru vatandaş merak ediyor şeklinde haber yapmıştı.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO