Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UZUN, GECE-GÜNDÜZ DEMİYOR

İL ÖZEL İDARE GENEL

DSC_1199

İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ BERABERİNDE

MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE YENİCE’DE

ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE  İNCELEDİLER.

KARABÜK İl özel idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yenice İlçesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

DSC_1215Uzun; Yenice İl Genel Meclisi Üyesi  Ergün Özgün ve Mehmet Ören ile birlikte Yenice İlçesi’nin Şirin Köyü Ömerbaşoğlu Mahallesi’ndeki  yaklaşık 2 km asfalt çalışmamızı incelemek bunun yanında personellerimizin çalışmalarını takip etmek ve burada yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini ve memnuniyetlerini dinlemek üzere buradayız diyerek şu açıklamalarda bulundu ; ” İl Özel İdaresi olarak Valimizin, Milletvekillerimizin ve Meclis Üyelerimizin destekleri ile gerçekten güçlü bir araç parkımız oluştu. Bununda karşılığını asfalt olarak görüyoruz. Geçen sene yaptığımız 110 km asfalt yapmıştık, bu sene ise hedefimiz yaklaşık 200 km, normalde 165 km hedefimiz; ama bir aksilik çıkmazsa bu hedefimiz 200 km’ye kadar inşallah gidecek. Ben emeği geçen herkese bu vesile ile çok teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma da bu yoğun tempo da ve sıcak havada özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”

Yenice İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ören ise “Yenice İlçemize aldığımız 22 km birinci kat 10 km de ikinci kat olmak üzere toplamda 32 km asfalt programımız var. Şen Köy asfaltımız bittikten sonra bugün Şirinköy ve Ömerbaşoğlu asfaltımızı da bitirmiş oluyoruz. Yenicemize ve köylerimize de hayırlı olsun. Bundan sonraki asfaltlarımız da önümüzdeki senelerde yapacağız. Başbakanımızın da dediği gibi şehirlerde ne varsa köylerimizde de o olacak, mantığı ile vatandaşlarımızı en iyi şekilde huzurlu ve insanca yaşayacakları konuma getirmektir” dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO