Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FETÖ/PDY’SINA BULAŞAN ŞİRKETLER…

– Gümrük ve Ticaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, FETÖ’nün

darbe girişimiyle ilgili, “Türkiye’ye ekonomisine  yüzde 

bir oranında dahi bir etkisi bulunmamaktadır.”

diyerek  “Hangi şirketlerin bu yapıya bulaştığını,

finans  sağladığını, kara para akladığını biliyoruz” dedi

 

 

34567

 

Bakan Tüfenkci gazetecilere yaptığı açıklamada, ” Ekonominin önemli unsurlarından olan şirketlerden de bu yapının göbeğinde olanlarla geçmişte bir şekilde bulaşmış olanların ayırt edilmesi gerekir, ancak biz hangi şirketlerin bu yapıya bulaştığını, finans sağladığını, kara para akladığını biliyoruz. Bu noktada elimizde belirlenmiş şirket isimleri var. 200-250 dolayında ifade edilen bir şirketler grubu var. Bunlar suça karışmış ama bunun dışında suça karışmamış iş adamlarımızın, ticaret erbabımızın rahat olması lazım” dedi..

Bankalarımız özellikle bunu bahane ederek ‘Şu veya bu geçmişte bu yapıya müzahirdir’ deyip kendi başlarına kararlar alıp o şirketlerin batmasına neden olmaması lazım, açıklamasında bulunan Bakan Tüfenkçi, ” Çünkü bu şirketler, mal varlıkları bu milletindir. Özellikle finans kesiminin bu noktada dikkatli olması gerektiğini düşünüyoruz. Düzgün, kurallara uygun iş yapan, ticari faaliyetlerine piyasa şartları içerisinde devam eden hiçbir şirketin gelecek endişesi taşımaması gerektiğini düşünüyoruz. 15 Temmuz’dan sonra baktığımızda büyük endişelere neden olacak bir durağanlaşma görmedik” ifadelerinde bulundu

BÖLGEDE FETÖCÜLERE YARDIM YAPAN ŞİRKETLER VAR MI?

Bakan Tüfenkçi’nin açıklamaları sonrası bölgede PDY içinde yer alan FETÖ içinde yer alan şirket, iş adamı var mı, (?) özellikle 17-25 Aralık dönemi sonrası yardım yapanlar kimler soruları gündeme geldi.

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO