Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇELİK İŞ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

ÇELİK-İŞ DE GENEL BAŞKAN

ÇELİK-İŞ DE GENEL BAŞKAN CENGİZ GÜL PAZARTESİ BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞINI VE SENDİKA İÇİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLECEĞİNİ  BELİRTEREK ” BEN İŞÇİ ADINA YAPTIĞIM GÖREVLERDEN DOLAYI ANLIM AK , 1989 METİN TÜRKER RUHUNU RESİMLER ASARAK DEĞİL BİZZAT YAŞAYARAK UYGULADIM O ANLAMDA RAHATIM VE HER ZAMAN ÇELİK İŞÇİSİNİN EMRİNDEYİM, ÇELİK İŞİN YANINDAYIM” DEDİ.

IMG_1145

ÇELİK İŞ Genel Başkanı  Cengiz Gül, Karabük Gündem’e, Pazartesi bir açıklama yaparak görevinden işçi lehine ayrılacağını bunun bir görev değişikliği olduğunu her zaman Çelik işçisiyle bir olacağını ve Çelik İş sendikasının yanında olduğunu açıkladı.

Geldiği gündem bugüne örgütlenme çalışmaları yaparak önemli işyerlerini kazandıklarını, hatta Karabük’te insanların birbirine Çelikci-Metalci diyerek düşman ediliğini ancak sadece işçi sınıfı ve kazanılacak haklar olduğunu belirten Cengiz Gül ” Anlım açık ve  gerçek anlamı ile zirvede bırakıyorum,” dedi.

10Çelik İş sendikası genel merkezine Kayseri’den gelen ve halen  mevcut Yönetim kurulunda halen görev yapan Genel Sekreter  Yunus Değirmenci’nin  başkanlığa atanacağı yine 2018 yılında yapılacak genel kurula kadar görev yapacağı belirtiliyor.

Mevcut Genel Başkan Cengiz Gül’ün, Önümüzde ki hafta Pazartesi yapacağı açıklama ile Çelik İş sendikasında yeni bir sürecin başlayacağına dikkat çeken konuya yakın kaynaklar, sürecin dikkatle takip edilmesi gereği üzerinde duruyorlar.

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO