Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ AKTAŞ AK PARTİDE

VALİ  MEHMET AKTAŞ  SİYASİ

VALİ  MEHMET AKTAŞ  SİYASİ PARTİLERİ GEZMEYE BAŞLADI.İLK OLARAK İKTİDAR PARTİSİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET EDEN VALİ AKTAŞ “KARABÜK’Ü TANIYORUM BU ARADA İADEYİ ZİYARETLERİ YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM” İFADELERİNDE BULUNDU.

AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR İSE VALİ AKTAŞ’IN ZİYARETİNDEN MEMNUN OLDUKLARINI BELİRTEREK GAZETECİLERE DE GÜNDEM İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA YAPTI..

14199367_1769847479939568_5110400987256625132_n

 

Karabük Valisi Mehmet Aktaş Ak parti il başkanı Timurçin Saylar’ı  parti lokalinde ziyaret etti. Ak parti İl yöneticilerininde hazır bulunduğu ziyarette Vali Aktaş, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ana muhalefet başta olmak üzere mecliste gurubu bulunan siyasi parti il Başkanlıklarını ziyaret edeceğini ifade etti.. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Ak parti İl başkanı Timürçin Saylar daha sonra gazetecilere gündem ile ilgili açıklamalar yaptı.

14237625_1769847039939612_4973553824688364582_nSaylar, Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom ve ekibinin partiye özveriyle hizmet ettiklerini belirterek, ” Siyasette son dönemlerdeki olaylardan dolayı Sabri Tom ve ekibi partinin Yenice’de önünü açmak için istifa etmişlerdir. O süreçte basında istifa etmedi, edecek gibi yorumlara biz girmek istemiyoruz. Bizim partimizde her şey kurumlar ve kurallarla çalışır.” dedi

Teşkilat dimdik ayakta, diğer siyasi partilere baktığınız da farklı şeyler görülebilir. Darbeden sonra Türk siyasetinde yeni bir değişiklik var. Artık milli birlik, kardeşliğimiz ile diğer siyasi partiler ve STK’larla ortak hareket edebileceğiz diyen Saylar ;  “OSB’de şuan 8 tane fabrikanın temeli atılıyor. Çevre illerde göre Karabük’teki yatırımlar ve ekonomi birçok ile göre çok çok iyi. Keltepe kayak merkezini yıllarca konuştuk olmaz denildi. Şimdi başladı ve hızla sürüyor. 2017’nin kışı gibi hesap ediliyordu ama 2018’in kışına hepsi bitmiş olacak.  Öte yandan çevre yolu ile ilgili iki tane alternatifimiz vardı, bir tanesi Yortan üzerinden, diğeri şuanki mevcut yolumuz. Büyük ihtimal Safranbolu üzerinden devam edecek. Akıllı kavşakta çalışmalar başladı. Çevre yolunun taslak projesi çizildi ve bakanlıkta onayı bekliyor. Zonguldak tarafından gelen ve Kastamonu – Bartın’dan gelen çevre yolu bölge trafiğin olduğu yere kavşakla inecek. Bakanlık onayladıktan sonra ihalesi yapılacak çalışmalar başlayacak.” açıklamalarında bulundu

reklam alt kuşak

Web Tasarım & SEO: Best4SEO