Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Temiz Kent Özlemi

Karabük Belediye Başkanı Rafet

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Temizlik

Konusunda Karabüklülerden Yardım İstedi.

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması her gün ayrı bir mahallede oluşt Başkanlık makamında görevini sürdüren Başkan Vergili, Öğlebeli Mahallesinin ardından Bayır Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Vergili’ye yaptığı hizmetler için teşekkür eden Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen yaptığı açılış konuşmasında; “Göreve geldiği günden bu güne, Karabük’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili’ye teşekkür ederim” dedi.

Özellikle temizlik ve ortak kullanım alanlarındaki park malzemeleri, banklar, masalar’ın korunması gerektiğini vurgulayan Başkan Vergili; “Geçen senelerde yaptığım gezici başkanlıklarda 30-35 sorun konuşulurken şimdi işe sadece 2-3 konu konuşuluyor. Onlardan biri de çöp konusu. Ben bir tek çöp konusu ile baş edemiyorum. Herkes kapısının önüne bir süpürgeci istiyor. Herkesin kapısının önüne bir süpürgeci aldığımız zaman 250 tane süpürgeci almam gerekir. Bir Belediye Başkanının arayıp da bulamadığı bir iş bu ama kaldırım yapamaz, asfalt yama parası bulamaz. Bundan 7 sene önceki Belediyeye döner. Benim tek baş edemediğim konulardan bir tek temizlik konusu. Yeni yaptığım ihale ile süpürgeli arabaları çoğaltacağım. Benim vatandaşlardan tek ricam temizlik konusunda daha duyarlı olmalısınız, parklarda kullandığımız bank, kamelya ve diğer malzemeleri korumalısınız” dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO