Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başakşehir Liderliğine Devam Etti

Son Yedi  İç saha
  • Son Yedi  İç saha karşılaşmasında mağlubiyet almayan Kardemir Karabükspor Lider İstanbul Başakşehir karşısına bir gün önce oynanan Galatasaray mağlubiyeti sonrası lig sıralamasında 2.liğe oturmak adına mutlak galibiyet için çıkmıştı..

 

  • 176 Gün sonra taraftarı ile de buluşan Mavi Ateş temsilcisi Karabüksporun, İstanbul Başakşehir M. takımı karşısında zorlanabileceği yönündeydi. Ancak cezalı haftalar sonrası taraftara güveniliyordu ki Karabük bu karşılaşmada da tribünleri doldurmadı..

 

  • Deplasmanda kalesinde gol görmemiş ve 11 karşılaşmadır mağlubiyet almamış İstanbul temsilcisi Başakşehir, 7 maçtır evinde mağlup olmayan ve başarılı bir grafik çizen kırmızı maviler karşısında ne yapacak denirken,  Başakşehir yine rahat bir oyunla rahat bir galibiyet aldı.

 

14705908_1486482021368540_3661323010896320978_n

KARABÜKSPOR    0 – 2 İST. BAŞAKŞEHİR M. 

Maç Kadroları 

Hakemler Cüneyt Çakır- Bahattin Duran- Alpaslan Dede – 4.Hakem A.Bitigen

Karabükspor: A. Şahin, Hakan, Dany, Barış, Latovlevici, Poko, Skulason, Ermin Zec ( Dk 63 Serdar) , Traore, Tanase, Yatabare.

İst. Başakşehir: Volkan B. Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Emre, E.Visca, Mossoro, Cengiz  (dk 87 Eren ) , Mehmet Batdal.

Goller Başakşehir Dk 25. Emre (p), M.Balta Dk 44 

Karşılaşma ilk yarı atılan goller ile tamamlandı.  Bu sezon deplasmanda 3 de 3 yapan İstanbul temsilcisi Başakşehir evinde  bu sezon 3 de 3 yapan Karabükspor önünde  3 puanı alarak  Lider geldiği Karabük’ten,  İstanbul’a lider dönmeyi başardı..

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO