Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den Uysal’a Yanıt Geldi..

  Karabük CHP İl

15326322_10211318718388838_8270853281725684725_n

 

Karabük CHP İl Başkanı Av Erdoğan Dinçel ; ”       Sn.

Uysal, biz şimdi sizi de misafir edelim ki Karabük

sorunlarını sizde öğrenin,” Dedi..

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Av.Erdoğan Dinçel,  yazılı bir basın açıklaması yaparak, Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal’ın açıklamalarına cevap verdi.

Dinçel yaptğı yazılı açıklamada şöyle dedi;

“Geçtiğimiz hafta Karabük’ te misafir ettiğimiz milletvekillerimizden Afyonkarahisar milletvekili Sn. Burcu KÖKSAL, ilimizin sorunlarını yerinde incelemeler yaparak tespit etmiş, edindiği, gözlemlediği bilgiler ışığında TBMM Genel kurulunda kentimizin önemli sorunlarından biri olan sağlık sorunlarını meclis gündemine taşımıştır.

Milletvekilimiz, Sn. Köksal Karabük milletvekili gibi, Karabüklü vatandaşların yıllardır çektiği bir sıkıntıyı dile getirmiş, kentimizde bir devlet hastanesi olmadığını, Yenice ilçemizde uzman doktor açığı olduğunu ifade etmiştir. Öncelikle Afyonkarahisar milletvekilimiz Sn. Burcu KÖKSAL’ a Karabüklüler adına teşekkür ediyoruz.

15420844_10154803326739904_4648800277770996794_nAncak ve ne yazık ki Karabük milletvekili Sn. Burhanettin UYSAL cevap mahiyetinde söz alarak Sn. Köksal’ ın yanlış bilgi aldığını, Karabük’ te hastane sorunu olmadığını, uzman doktor açığının olmadığını, ifade ederek Sn. Burcu KÖKSAL’ a cevap vermiştir.

Şimdi Sn. Burhanettin UYSAL’ a soruyoruz;

  • Karabük’ te Devlet hastanesi var mı? Yok mu?
  • Yenice ilçemizde kadın doğum uzmanı var mı? Yok mu?

Karabük milletvekili Burhanettin UYSAL’ mı yanlış bilgi sahibi, yoksa Afyonkarahisar milletvekili Sn. Burcu KÖKSAL’ mı?

Sn. Uysal daha sonra yaptığı açıklamada Sn. Burcu KÖKSAL’ ı iyi misafir edemediğimiz şeklinde alaycı bir ifade kullanmış ve geçmişte insanların şifa aramak için sabah saat 05:00 de otobüslerle Ankara’ ya taşındığını ancak bu sorunları çözdüklerini açıklamıştır.

“SİZİ MİSAFİR EDELİM” 

Sn. Uysal, biz şimdi sizi de misafir edelim ki Karabük sorunlarını sizde öğrenin, bir sabah erken kalkın da otobüs terminaline gelme zahmetinde bulunun ve insanların şifa aramak için Ankara’ ya nasıl taşındığını görün.

Telefonun başına bir geçinde muayene için kaç gün sonraya randevu alabiliyorsunuz bir bakın. Bir tomografi ve MR çektirmek için kaç ay sonraya randevu veriliyor bir bilgi sahibi olun.

Acil servisi bir ziyaret edin de kapılarda yığılan hastaları bir görün.

“ÖZÜR  DİLEYİN” 

Sn. Uysal eğer bunlar için vakit ayıramıyorsa biz kendisini misafir etmeye ve hastanelerdeki sıkıntıları göstermeye, kendisine Karabük’ ün sorunlarını anlatmaya ve bilgilendirmeye hazırız.

Sn. Uysal’ ın en kısa zamanda kendi milletvekilimizin yapamadığını yaparak sorunlarımızı meclise taşıyan Sn. Burcu KÖKSAL dan özür dilemesini bekliyoruz.

15541475_10209373717033312_7959982560825271063_n

CHP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP İl başkanlığı bugün Karabük İl Emniyet Müdürlüğüne son yaşanan katliamlar ardından taziye ziyaretinde de bulundu.

Tüm CHP Teşkilat başkanları ve İl Başkanı Av Erdoğan Dinçel ile birlikte İl Emniyet Müdürüne başsağlığı dilediklerini belirtilirken terör bir kez daha kınandı

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO