Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkinci Kez İntihar Etti Ve;

  Karabük’te Fethullahçı Terör

 

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması ( FETÖ/PDY)  soruşturması kapsamında önce açığa alınan sonra göreve iade edilen Polis Memuru ilk intihar girişimi sonrası ikinci denemesinde vefat etti.

Yeşil Mahalle/Esentepe Taşkent Caddesi üzerindeki Örnek Apartmanı’nda ikamet eden  Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde görevli 23 yıllık polis memuru  44 yaşındaki Z. C FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındıktan kısa bir süre sonra görevine iade edilmişti. 

Edinilen bilgilere göre Z.Ç’nin   soruşturma sonrası geçtiğimiz hafta tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu belirtilirken  tedavisinin tamamlanması ile  görevinin başına döndüğü ifade edildi.

Ancak psikolojik olarak etkilendiği iddia edilen Z.Ç nin  bu akşam saatlerinde   eşi ve iki çocuğunun evde bulunduğu sırada beylik tabancasıyla başına ateş ederek ikinci kez intihar  etti. 

Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri ve polisler  ağır yaralı olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdıkları  Z.Ç nin yaşamını yitirdiğini belirtiler.

 Olayla ilgili soruşturmanın da  başlatıldığı belirtildi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO