Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Telefon Sahtekarlarının Yeni Yöntemi..

  Son zamanlarda, iş

 

Son zamanlarda, iş adamı ve esnaflarımızdan kendilerini Vali Yardımcısı, Özel Kalem Müdürü veya üst düzey valilik bürokratı olarak tanıttığı, bir yardım kampanyası, bağış vb. nedenler ile maddi taleplerde bulunulduğu belirtilerek Vatandaşların dikkatli olması istendi.

Karabük Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü sosyal medya üzerinden   ” İş adamı ve esnaflarımızın bu tür talepleri nedeni ne olursa olsun dikkate almaması ve en kısa sürede kolluk kuvvetlerine ihbar edilmesi önemle rica ederiz.” uyarısı yapıldı.

 

Müdürlüğün sosyal medyadan yaptığı duyuruda dikkat çeken olay “Son zamanlarda, iş adamı ve esnaflarımızdan kendilerini Vali Yardımcısı, Özel Kalem Müdürü veya üst düzey valilik bürokratı olarak tanıttığı” iddiası oldu.

 

Bu tip sahtekarlıkların Karabük’te bugüne kadar görülmediğine değinen konuya yakın kaynaklar;  kim yada kimler bu tip organizasyon içinde olabilirler Karabük Emniyeti bu konuda mutlaka bir çalışma yapmıştır,  İstanbul, Erzurum ve Malatya Valilikleri Basın Halkla İlişkiler Müdürlüklerinin de bu tip duyurular yaparak halkın uyanık olması isteniyor,  bu da sahtekarlığın ulusal boyutta olduğunu  gösteriyor diyerek, ” ancak bu tip aramalarda ve yardım taleplerinde bulunanların derhal 155 polis ihbar hattına bildirilmesi gerekir” şeklinde bilgiler veriyorlar.

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO