Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kutlama Mesajları

  KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN

 

KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Miraç Kandili dolayısıyla  bir mesaj yayımlayan Karabük Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Miraç’ın bir yükseliş olduğunu belirterek, “Bu gece kutlayacağımız mübarek Miraç Kandili’nin, manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına ve artmasına vesile olacağına inanıyor, bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.​

Özcan,mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Peygamberimizin, mucize ile dolu miraç yolculuğu Allah’ın izni ve keremiyle takdir buyurulan bir zaman diliminde önce Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da Rabbimizin sonsuz kudret ve ayetlerini müşahede etmek için semaya yaptığı, içerisinde pek çok ilahi lütuf, ihsan ve bereketi barındıran; hikmet, hediye ve müjdelerle dolu manevi bir yolculuktur. Miraç kulun Allah’a yönelmesi, yükselmesi ve Rabbinin de kuluna kapılarını açmasıdır. Miraç Hazreti peygamberin “hüzün yılı” denilen bir dönemde teselli bulmasıdır. Bizler de bu mübarek gecede rabbimize ettiğimiz dualarla kulluğumuz adına bir yükselişte bulunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle  bütün hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm islam aleminin Miraç kandilini tebrik ediyor, hayra ve affımıza vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

 

KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı  yayımlayan Karabük Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Milletin huzuru ve refahı, ülkenin gücü ve kalkınmışlığı için gelecek güzel günleri kucaklayacak, çocukların sağlıklı, eğitimli ve mutlu olmaları herkesin en büyük arzusu olduğunu dile getirdi.

Özcan,mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş meşalesini ateşlemesiyle başlayan, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasıyla ve milletimizin tüm bireylerinin kenetlenmesi ile devam eden egemenlik mücadelesinin geçmişimizde ve geleceğimizde seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır. Milletimizin değerli varlığı olan çocuklarımızın, en uygun ortamlarda yetişmeleri ve ileriye dönük adımlarında hiçbir sıkıntı ve güçlük yaşamamaları temel amaçlarımız arasındadır. Geleceğin yetişkinleri olarak topluma yön verecek çocuk ve gençlerimizi, hukuka saygılı, kurallara uyan, yeniliklere açık, bakış açısı geniş, özgür düşünceye sahip insanlar olarak yetiştirmeliyiz. Sevgili Çocuklar; sizler de, milletimizin gelecekte de gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için en şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. Çünkü günümüzde yetişmiş insan gücü milletimizin geleceğe sağlam adımlarla ulaşması için en çok ihtiyaç duyulan nitelikler arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum dedi.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO