Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzun’un Kadir Gecesi Mesajı

      İl

 

 

 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’un “Kadir Gecesi” mesajı

Genel Sekreter  Mehmet Uzun, Ramazan ayının kalbi olan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa huzur getirmesini diledi.

Uzun’un, Kadir Gecesi mesajı şöyle:“Rahmeti, mağfireti ve bereketiyle evlerimize, gönüllerimize misafir ettiğimiz bir Ramazan ayının daha sonuna yaklaşırken mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olan, feyizli ve bereketli bu mübarek geceye bizleri eriştirdiği için Cenab-ı Hakk’a şükrediyoruz.
Ramazan ayının kalbi olan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde kardeşlik bağları daha da güçlenecek, gönüllerdeki huzur iklimi berraklaşacaktır. Yapılacak dua ve yakarışlar, bir rahmet sağanağı olarak bütün dünyada yankı bulacaktır. Huzur ve huşu içerisinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketi ile doruğa çıkacaktır.
Bu duygularla, bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa huzur getirmesini diliyorum.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO