Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Basın Kahvaltıda Buluştu

Vali Kemal Çeber, basında

Vali Kemal Çeber, basında sansürün kaldırılmasının 109. Yıl dönümü dolayısıyla yerel ve ulusal medya temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Büyük Kulüpte gerçekleşen kahvaltı programına Vali Çeber’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Müftüsü Halil Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa ile yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Vali Çeber, “Bugün, basında sansürün kaldırılması ve basın bayramı vesilesiyle ile bir araya geldik. Gerekçe ne olursa olsun sizlerle beraber olmak her zaman bizim hoşumuza gider. Biz hepimiz kamu hizmetinin aktörleriyiz. Hepimiz kamu hizmeti sunma anlamında olayın bir yerlerindeyiz. Hepimizin aslında amacı, yapmak istediği şey ortak diye düşünüyorum. Karabük halkına hizmet etmek ve daha genel açıdan bakınca da memlekete hizmet etmek. Bu anlamda hepiniz çok önemli görevler yürütüyorsunuz. Karabük potansiyeline baktığınızda güçlü, dinamik, hareketli bir basın kadrosuna sahip. Bu tabi bizim kamu hizmetleri anlamında sesimizin daha yüksek çıkmasına da vesile oluyor. Artık bu, burada oturmuş bir kültür olarak görünüyor. Ben üç haftalık deneyimimle bunu gördüm. Sizler de bu süreci takip ettiniz, çok yoğun geçti. Bütün ilçeleri gezdik. Tüm muhtarlarımla tanışma imkanım oldu. İlçelerdeki önemli yatırımları, takip edilmesi gereken konuları yerinde gördüm. İşleri bir an evvel yapmak istedim. Daha sonra ilde de benzer programlarımız yine çok yoğun bir misafir ve ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Bu da beni memnun ediyor. Sizlerde bunu takip ediyorsunuz, hem de aktarıyorsunuz. Ben de fırsatım olduğu vakitlerde sizleri takip etmeye gayret ediyorum. Gördüğünüz gibi beraber çalışıyoruz. Sizin, bizler olmadan, bizim de sizler olmadan hep bir tarafımız eksik kalır. Bu eksikliğe meydan vermeden inşallah yine aynı birlik, beraberlik, uyum, ritim içerisinde beraber çalışmaya gayret ederiz. Bu duygularımla ben tekrar hepinizin basın bayramını tebrik ediyorum. Hepinize başta sağlık, mutluluk, başarı dileklerim olmak üzere çok iyi hizmetler temenni ediyorum. Bizim de bu hizmetlerimizi yürütürken, üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret ederek, beraberlik içerisinde çalışmaya devam ederiz diye düşünüyorum.”diye konuştu.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO